Ανεβάζει στροφές ο «Παπ»

Ανεβάζει στροφές ο «Παπ»

Gazzetta team
Ανεβάζει στροφές ο «Παπ»

bet365

Τη δική του προετοιμασία προκειμένου να είναι έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί κάνει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ο 33χρονος επιθετικός όλο το προηγούμενο διάστημα έκανε καθημερινές προπονήσεις, είναι σε καλή κατάσταση και κόντρα στον Αιγινιακό θα πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του «δικέφαλου».

Το PAOK TV κατέγραψε ορισμένες από τις κινήσεις του Παπαδόπουλου στην προπόνηση της Πέμπτης (04.09) όπου το πρόγραμμα είχε μπάλα και σας τις παρουσιάζει.

Δείτε το video από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα