Κομπότης: «Δεν υπήρξε καμία απειλή σε Καπό»

Κομπότης: «Δεν υπήρξε καμία απειλή σε Καπό»

Gazzetta team
Κομπότης: «Δεν υπήρξε καμία απειλή σε Καπό»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης με δήλωσή του ανέφερε πως δεν υπήρξε καμία απειλή προς τον Καπό, τονίζοντας πως αισθάνεται άσχημα για το κατάντημα του πρώην παίκτη της ομάδας του.

Τον γύρο του κόσμου έχουν κάνει οι δηλώσεις του Ολιβιέ Καπό, σχετικά με απειλές που όπως λέει ο ίδιος δέχθηκε από τον ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη. Ο ισχυρός άνδρας των βοιωτών ωστόσο, με δήλωσή του στο «marcasl.blogspot.gr» ανέφερε πως ποτέ του δεν απείλησε τον παίκτη. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πραγματικά αισθάνομαι άσχημα για το κατάντημα ενός τέτοιου παίκτη. Τι συζήτηση να κάνουμε όταν ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής, με τόσες πλούσιες παραστάσεις στην καριέρα του, άλλοτε διεθνής με την Εθνική Γαλλίας, φτάνει σε ένα επίπεδο οικονομικής εξαθλίωσης.

Μας ζητούσε περισσότερα χρήματα για να λύσει το συμβόλαιό του και να φύγει από την ομάδα. Η οικονομική του εξαθλίωση, είναι αυτή που τον οδήγησε σε αυτό το σημείο. Δεν υπήρξε καμία απολύτως απειλή, ούτε κατά του ιδίου, ούτε φυσικά κατά της οικογένειάς του…».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα