Τοπίδης: «Λέει ψέμματα ο Καπό»

Δημήτρης Τομαράς
Τοπίδης: «Λέει ψέμματα ο Καπό»

bet365

Ο Παύλος Τοπίδης, ο άνθρωπος που «έτρεξε» την μεταγραφή του Ολιβιέ Καπό σε συνέντευξή του στο Gazzetta.gr τονίζει πως οι ισχυρισμοί του παίκτη είναι ψευδείς.

Μιλώντας στο Gazzetta.gr για την υπόθεση του Καπό ο Παύλος Τοπίδης επισήμανε για:

Το... παρασκήνιο της μεταγραφής του παίκτη στον Λεβαδειακό: Επειδή ήταν φίλος με τον Τζιμπρίλ Σισέ μου ζητήθηκε να του βρω ομάδα γιατί δεν είχε συμβόλαιο κάπου. Έτσι κλείσαμε με διετές συμβόλαιο στον Λεβαδειακό.

Τις σχέσεις του με τον Ολιβιέ Καπό: Δεν είμαι πλέον μάνατζέρ του. Έχουμε διακόψει τις επαγγελματικές μας σχέσεις από φέτος το καλοκαίρι και αρκετά πριν βγουν αυτές οι δηλώσεις.

Τους ισχυρισμούς του παίκτη: Έχει γίνει νόμιμα η λύση του συμβολαίου του παίκτη. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τους ισχυρισμούς του. Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο για τα όσα αναφέρει και καταγγέλει. Όταν επισημαίνεις τόσο σοβαρά πράγματα, τότε δεν έχεις παρά να πας στην UEFA και την FIFA για να δικαιωθείς.

Τις απειλές κατά του Καπό και κατά της οικογένειάς του: Δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μου ο ποδοσφαιριστής. Γιατί δεν με πήρε τηλέφωνο να πάμε στην αστυνομία να προχωρήσουμε σε μηνύσεις από την στιγμή που τόνιζε πως δεχόταν απειλές; Πολύ απλά λέει ψέμματα. Ξέρετε πόσο κακό μας κάνει όλους εμάς όλο αυτό; Όταν φέρνεις τον Καπό στην Ελλάδα και λείπει από τις προπονήσεις, ζητάει έξτρα λεφτά και έρχεται στην προετοιμασία με 15 μέρες καθυστέρηση τότε τι να πεις.

Το έχουμε βρει γενικά πολύ εύκολο να βγάζουμε κακό το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εάν κάτι δεν σου αρέσει πηγαίνεις στην FIFA και τους... διαλύεις. Το να βγαίνεις και να λες σε site ή ραδιόφωνα το ένα και το άλλο δεν είναι... μαγκιά. Σημειωτέον ο Καπό είχε δύο χρόνια συμβόλαιο. Άλλο το άδικο και άλλο η δυσφήμηση. Και εγώ προσωπικά έχω αποδείξει πως σε περιπτώσεις παικτών -που έχουν δίκιο- όπως του Μιχάλη Σηφάκη, βγαίνω μπροστά.

Το εάν έχει μιλήσει με τον Λεβαδειακό: Όχι δεν έχουμε μιλήσει μετά την γνωστοποίηση της συνέντευξης. Τι μπορείς να πεις άλλωστε σε τέτοιες περιπτώσεις;

* Πέραν των δηλώσεών του ο Παύλος Τοπίδης έχει τοποθετηθεί για το θέμα και στα social media. Δήλωση με την οποία υποστηρίζει πως δεν ισχύουν τα όσα τονίζει ο παίκτης έβγαλε και ο νομικός του εκπρόσωπος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα