«Πόρτα» από Ουζουνίδη!

Gazzetta team
«Πόρτα» από Ουζουνίδη!

bet365

Ο Ουζουνίδης απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Εργοτέλη, με... κόλλημα και πάλι στο οικονομικό. Ψάχνουν άλλες λύσεις οι Κρητικοί, Δερμιτζάκης στο προσκήνιο.

Το «σαφάρι» αναζήτησης προπονητή στον Εργοτέλη συνεχίζεται, αφού ο Ουζουνίδης τήρησε την υπόσχεσή του, απάντησε άμεσα, αλλά αρνητικά, στην πρόταση που του έγινε. Όπως και στις αρχές του καλοκαιριού, ο λόγος είναι το οικονομικό, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «SportDay», οι Κρητικοί δεν μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του τεχνικού από την Αλεξανδρούπολη.

Σειρά παίρνουν άλλες λύσεις, με αυτή του Παύλου να παραμένει στο προσκήνιο, αλλά να μην είναι η μόνη που εξετάζεται. Δυνατά αναμένεται να παίξει και το όνομα του Ελευθερόπουλου, αφού υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στους Κρητικούς, που έχουν πολύ καλή άποψη για τον πρώην τερματοφύλακα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα