Σαλπιγγίδης: «Ευχαριστώ για την τιμή»

Σαλπιγγίδης: «Ευχαριστώ για την τιμή»

Νίκος Ρόλλας
Σαλπιγγίδης: «Ευχαριστώ για την τιμή»

bet365

Ο αρχηγός πλέον της Εθνικής ομάδας μίλησε για την τιμή που του έκαναν οι συμπαίκτες του να τον αναδείξουν αρχηγό.

Το περιβραχιόνιο της Εθνικής ομάδας πλέον θα βρίσκεται στο μπράτσο του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος την Τρίτη εκλέχθηκε από τους συμπαίκτες του για αυτό τον ρόλο.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε στο επίσημο κανάλι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για την τιμή αυτή, λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι πολλά πράγματα στη ζωή μου δεν τα ονειρεύτηκα. Ξεκινώντας να παίζεις ποδόσφαιρο απλά θέλεις να παίζεις και να το απολαμβάνεις. Έπειτα γίνεται επάγγελμα. Έρχονται κάποια πράγματα στη ζωή σου τα οποία τα αντιμετωπίζεις και ευχάριστα και δυσάρεστα».

Στη συνέχεια μάλιστα, χαρακτήρισε τον τίτλο του αρχηγού ως ύψιστη τιμή, τονίζοντας: «Για να είμαι ειλικρινής, επειδή έχουμε αναφερθεί σε αυτό το γεγονός, είναι η ύψιστη τιμή να αγωνίζομαι στην Εθνική ομάδα, πόσο μάλλον να με εκλέγουν οι συμπαίκτες μου ως αρχηγό. Θέλω να τους ευχαριστήσω δημοσίως. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και από την άλλη μεγάλη ευθύνη να εκπροσωπείς και τα υπόλοιπα παιδιά σε διαφόρων ειδών θέματα.

Από εκεί και πέρα, δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο ποιος είναι πρώτος, δεύτερος, τρίτος ή τέταρτος. Είμαστε όλοι ομάδα, είμαστε ένα σύνολο, προσπαθούμε για τη χώρα μας να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χαρές και επιτυχίες και ελπίζω να τα καταφέρουμε και σε αυτή την προκριματική φάση αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τους Ρουμάνους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα