''Μπαμ'' από τον ΠΑΟ Βάρδας (vids)

''Μπαμ'' από τον ΠΑΟ Βάρδας (vids)

bet365

Σε μια μεταγραφική ''βόμβα'' προχώρησε η ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας, με την απόκτηση του Βούλγαρου επιθετικού, Γερασίμ Ζάκοφ.

Αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο πρωτάθλημα της Football League 2 είναι η «Μπάρτσα», η οποία ενέταξε στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή, που έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας, ενώ μετρά συμμετοχές τόσο στο Γιουρόπα Λιγκ, όσο και στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας της Βουπρασίας, ο Ζάκοφ έχει 172 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Βουλγαρίας, έχει αγωνιστεί 29 φορές στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ήταν διεθνής και με την εθνική ομάδα U-21 της χώρας του με 15 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Ο Ζάκοφ είναι 30 ετών και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Λίτεξ Λόβετς. Μάλιστα, στις 18 Φεβρουαρίου του 2004 είχε αγωνιστεί με την εθνική U-21 της Βουλγαρίας εναντίον της Ελλάδας, σε ένα ματς που είχε διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη και η «γαλανόλευκη» είχε επικρατήσει με 3-1.

Ο Ζάκοφ βρίσκεται ήδη στη Βάρδα και πραγματοποίησε μάλιστα την πρώτη του προπόνηση στο «Γρηγόριος Καλάκος» με τη νέα του ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα