Αθώος ο Γκατούζο

Gazzetta team
Αθώος ο Γκατούζο

bet365

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δικαιώθηκε απόλυτα, καθώς κρίθηκε αθώος για το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει με τα στημένα παιχνίδια στην Ιταλία το 2012.

Αίσιο τέλος είχε για τον Τζενάρο Γκατούζο η δικαστική... μάχη που έδωσε στην χώρα του. Ο νυν τεχνικός του ΟΦΗ ήταν μέσα στα ονόματα που συζητήθηκαν για την υπόθεση των στημένων αγώνων που αφορούσε κυρίως παιχνίδια των μικρότερων κατηγοριών το 2012, αλλά και κάποια της Serie A και της Μίλαν με τον τότε αμυντικό χαφ των «ροσσονέρι» να είναι μέσα στους ύποπτους.

Ο Γκατούζο από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει πως δεν έχει την παραμικρή ανάμειξη, λέγοντας μάλιστα πως αν βρεθεί έστω και ένα στοιχείο θα αυτοκτονήσει. Το στοιχείο αυτό δεν βρέθηκε και έτσι ο βραχύσωμος μέσος και νυν προπονητής των Κρητικών, δικαιώθηκε πανηγυρικά, με τις αρχές να γνωστοποιούν πως δεν βρέθηκαν κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα