Δεν παρατάει του Αμπέντ

Νίκος Ρόλλας
Δεν παρατάει του Αμπέντ

bet365

Η επικοινωνία του Νίκου Νταμπίζα με τον Άλαν Πάρντιου άφησε ανοιχτό παράθυρο για τον Μεχντί Αμπέντ ενόψει Ιανουαρίου.

Μπορεί η περίπτωση του Μεχντί Αμπέντ να μην προχώρησε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει οτι στον Παναθηναϊκό έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του...

Την Τρίτη, ο Νίκος Νταμπίζας είχε επικοινωνία με τον προπονητή του Νιούκαστλ, η οποία άφησε ανοιχτό... παράθυρο για την απόκτηση του Αλγερινού μεσοεπιθετικού τον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα, ο Άλαν Πάρντιου αφού συνεχάρη τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού» για το υψηλό επίπεδο στο οποίο οι «πράσινοι» επέστρεψαν τον ποδοσφαιριστή, του τόνισε πως πως θέλει να τσεκάρει τις προοπτικές που έχει ο παίκτης και μετά να πάρει την απόφασή του.

Μάλιστα του ξεκαθάρισε πως αν δεν μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία του ως τον Ιανουάριο, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει τον πρώτο λόγο για την παραχώρηση του παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα