Εργομετρικά στον Παναιτωλικό

Δημήτρης Τομαράς
Εργομετρικά στον Παναιτωλικό

bet365

Εργομετρική αξιολόγηση για τον Παναιτωλικό με τον γυμναστή της ομάδα να αναλύει την λογική και το σκεπτικό τους.

Την Τρίτη γίνεται η δεύτερη επαναληπτική εργομετρική αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού, στο γυμναστήριο του Emilon. Ο γυμναστής της ομάδας, Παύλος Γκότσης, αναφέρθηκε στην αξιολόγηση λέγοντας: «Στόχοι της αξιολόγησης είναι:

1. Να διαπιστώσουμε το μέγεθος της μεταβολής στους δύο κύριους μηχανισμούς της αερόβιας – αναερόβιας ικανότητας.

2. Να ορίσουμε καινούργιες προπονητικές ζώνες με σκοπό τη διατήρηση και περεταίρω βελτίωση των ποδοσφαιριστών.

3. Να διαπιστώσουμε αν υπολείπεται κάποιος ποδοσφαιριστής και με ατομικό πρόγραμμα βάσει των στοιχείων που θα πάρουμε και να τον φέρουμε στο επίπεδο των υπολοίπων.

4. Να κατευθύνουμε το φορμάρισμα της ομάδας για την υπόλοιπη αγωνιστική περίοδο».

Επίσης, το πρωί έγινε ο δεύτερος επαναληπτικός αιματολογικός έλεγχος στο διαγνωστικό κέντρο «Ευήνωρ». Το πρωί της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί οδοντιατρικός έλεγχος των ποδοσφαιριστών σε γκρουπ, στο οδοντιατρείο της Χρυσάνθης Τσερπέλη. Το απόγευμα της Τετάρτης (ώρα 7) θα γίνει προπόνηση στο Emileon.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα