Αμαραντίδης: «Η διοίκηση είναι πιο κοντά μας»

Αμαραντίδης: «Η διοίκηση είναι πιο κοντά μας»

Gazzetta team
Αμαραντίδης: «Η διοίκηση είναι πιο κοντά μας»

bet365

Ο Δημήτρης Αμαραντίδης αναφέρθηκε στη νέα διοίκηση της Βέροιας και την προσπάθεια που κάνει, τονίζοντας πως σε κάθε παιχνίδι η ομάδα θέλει τη νίκη.

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και τη νίκη της Βέροιας, μίλησε ο Δημήτρης Αμαραντίδης. Ο άσος της «Βασίλισσας του Βορρά», τόνισε επίσης πως η νέα διοίκηση είναι πιο κοντά στην ομάδα και πως όλοι έχουν σαν στόχο κάθε παιχνίδι να το κερδίζουν.

Αναλυτικά όσα είπε στο «NOVA Σπορ FM»:

Για τους στόχους με τους οποίους πήγαν στο ματς με τον ΟΦΗ: «Έχει δυναμώσει πολύ η ομάδα. Πάμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Για το αν πίστεψαν ότι θα έπαιρναν τελικά τη νίκη κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Από την αρχή θέλαμε την νίκη αλλά όσο περνούσε η ώρα το πιστεύαμε όλο και περισσότερο».

Για το τι έχει αλλάξει με τη νέα διοίκηση: «Η νέα διοίκηση είναι πιο κοντά στους παίκτες. Έχουμε βάλει ένα στόχο όλοι μαζί πως πρέπει να βγαίνουμε νικητές σε κάθε ματς».

Για τους στόχους που έχει βάλει η ομάδα, αλλά και ο ίδιος προσωπικά: «Όταν μπορώ θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Όταν κερδίζει η ομάδα θα κερδίζουμε και όλοι ατομικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα