Γκατούζο: «Χαζά λάθη»

Γκατούζο: «Χαζά λάθη»

Νίκος Τσιώκος
Γκατούζο: «Χαζά λάθη»

bet365

Ο Τζενάρο Γκατούζο έκανε λόγο για χαζά λάθη, τόνισε πως κλειδί του ματς ήταν οι αντεπιθέσεις της Βέροιας και στάθηκε στην εξαιρετική παρουσία του κόσμου.

Στεναχωρημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Τζενάρο Γκατούζο, κυρίως επειδή γίνονται χαζά λάθη, όπως είπε ο ίδιος. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως οι αντεπιθέσεις της Βέροιας ήταν το κλειδί της αναμέτρησης και αναφέρθηκε στην εξαιρετική παρουσία του κόσμου στο Γεντί Κουλέ.

«Το κλειδί του αγώνα ήταν οι αντεπιθέσεις της Βέροιας, κάτι για το οποίο συζητούσαμε όλη την εβδομάδα. Οι τέσσερις επιθετικοί της Βέροιας είναι γρήγοροι, επικίνδυνοι και αρκετά καλοί στην κόντρα επίθεση. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν πιέσαμε πολύ και για αυτό δημιουργήθηκαν προβλήματα.

Δεχτήκαμε πίεση από τους επιθετικούς της Βέροιας, με αποτέλεσμα οι τρεις αμυντικοί να μην αναπτυχθούν σωστά και υποχρεωθήκαμε σε μεγάλες μπαλιές. Χάσαμε πολλές μπαλιές και πολύ εύκολες μπαλιές. Έγιναν δύο λάθη από Μεϊτέ, Αντελέγιε και ήταν λογικό να πάρει η Βέροια αυτοπεποίθηση και να βγαίνει πιο συχνά στην επίθεση.

Νομίζω ότι η Βέροια κέρδισε δίκαια. Εμείς παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, με καρδιά, αλλά η Βέροια κέρδισε δίκαια. Ήμασταν τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έκανε μια ευκαιρία, αυτήν του γκολ και τίποτα άλλο», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι. «Υπάρχει ένα θέμα αυτοπεποίθησης στο γήπεδο με την καταπληκτική ατμόσφαιρα και θεωρώ ότι οι νέοι παίκτες δεν καταλαβαίνουν αυτό το κλίμα που δημιουργείται.

Μου αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο, είναι λογικό όταν παίζεις τέτοιο ποδόσφαιρο να γίνονται λάθη, αλλά είναι κακό να γίνονται χαζά λάθη. Προσπαθούμε πολύ σκληρά αλλά είμαι στενοχωρημένος γιατί γίνονται χαζά λάθη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί δεν σταμάτησε να βοηθάει την ομάδα για 95 λεπτά», ήταν η απάντησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα