Καλτσάς: «Πρώτος στόχος η σωτηρία»

Καλτσάς: «Πρώτος στόχος η σωτηρία»

Νίκος Τσιώκος
Καλτσάς: «Πρώτος στόχος η σωτηρία»

bet365

Η Βέροια είναι στην κορυφή με 2 στα 2, όμως ο Νίκος Καλτσάς κρατάει χαμηλά το κεφάλι τονίζοντας πως πρώτος στόχος είναι η σωτηρία.

Με τη νίκη στο Γεντί Κουλέ η Βέροια πραγματοποίησε το καλύτερο ξεκίνημα που έχει κάνει στην ιστορία της στη Σούπερ Λίγκα, αφού με 2 «τρίποντα» σε ισάριθμα ματς είναι στην κορυφή μαζί με τον Ατρόμητο.

Ωστόσο, ο Νίκος Καλτσάς κρατάει χαμηλά το κεφάλι τονίζοντας στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova πως πρώτος στόχος είναι η σωτηρία, ενώ χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του. «Διαβάσαμε καλά τον ΟΦΗ όλη την εβδομάδα και βρήκαμε τις αδυναμίες του. Είχαμε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα την μπάλα, διαβάσαμε την οργάνωση του αντιπάλου και είναι μια δίκαιη νίκη.

Δουλέψαμε εκεί όπου δουλεύουμε πάντα, δεν κάναμε κάτι διαφορετικό. Πιέσαμε ψηλά για να μην μπορέσει ο ΟΦΗ να δημιουργήσει, όπως έκανε με τον Παναιτωλικό και κάναμε κάποιες φάσεις», ήταν τα πρώτα λόγια του σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το τι έχει αλλάξει στα εφτά χρόνια που βρίσκεται στη Βέροια: «Έχουν αλλάξει προς το καλύτερο όλα, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να φτάσουμε ψηλά».

Για τη δουλειά του Γκρανέρο: «Είναι η δουλειά του προπονητή που γίνεται και μας έχει περάσει τη δικιά του φιλοσοφία. Έχουν έρθει και καινούρια παιδιά, που είναι έμπειροι παίκτες και έχουν πολλές παραστάσεις, όπως είναι ο Μπράβο και ο Κάμπορα, και βγάζουμε μια καλή ομάδα στο γήπεδο.

Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Τώρα πρέπει να αφήσουμε αυτές τις δύο νίκες και να είμαστε έτοιμοι για την Κέρκυρα. Είμαστε ακόμα στις πρώτες αγωνιστικές. Δε θέλω να λέω μεγάλα πράγματα, πρώτος στόχος είναι η σωτηρία».

Για τις πολλές αλλαγές προπονητές την περασμένη σεζόν: «Όλες οι ομάδες πρέπει να έχουν έναν προπονητή, να δουλεύουν μαζί του και να μην αλλάζουν συνέχεια. Αφού καταφέραμε και πετύχαμε τους στόχους μας, δε θέλω να αναφερθώ σε κάτι άλλο και κοιτάμε το μέλλον».

Για το αν είχε προτάσεις και το ότι είχε ακουστεί για μεταγραφή το όνομά του, όπως και του Μπεν: «Είχα κάποιες προτάσεις, αλλά τώρα δε θέλω να σταθώ σ' αυτά. Εγώ το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να δουλεύω.

Η προηγούμενη διοίκηση έδειξε να μη μας υπολογίζει, αλλά όλα αυτά άλλαξαν. Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα και το μόνο που είχα να κάνω ήταν να συνεχίσω τη δουλειά. Θέλω να συνεχίσω, όπως είμαι, με τη Βέροια και την επόμενη χρονιά να κοιτάξω το μέλλον και ό,τι είναι καλύτερο γι' αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα