Μόνο ελεύθερο και αν...

Μόνο ελεύθερο και αν...

Νίκος Αθανασίου
Μόνο ελεύθερο και αν...

bet365

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε μεταγραφή της τελευταίας στιγμής και συνεχίζει ως έχει, εκτός και αν γίνει η... έκπληξη με ελεύθερο ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσης,

Το σίριαλ με τον Μεντί Αμπέντ δεν είχε ευτυχές κατάληξη για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, οι «πράσινοι» μετά και το... ναυάγιο με τον Αλφάρο, δεν κάλυψαν το κενό του Αλγερινού μέσου που παραμένει στην Νιούκαστλ. Ο τραυματισμός του Μάρκους Μπεργκ αύξησε τις πιθανότητες για μεταγραφή τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, ο Γιάννης Αναστασίου δεν «καιγόταν» για προσθήκη και έτσι δεν προχώρησε τίποτα ούτε και την τελευταία μέρα του καλοκαιρινού παζαριού, παρά το γεγονός πως υπάρχουν περιπτώσεις έτοιμες να «κλείσουν».

Πλέον, η λίστα με τους ελεύθερους έρχεται σε πρώτο πλάνο. Αν, όμως, θυμηθούμε την ατάκα του Έλληνα τεχνικού πως «δεν έχει νόημα να πάρουμε κάποιον και να είναι έτοιμος σε 4-5 εβδομάδες», τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι πιθανότητες για να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι λίγες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα