«Κλείνει Ανέν ο Ολυμπιακός» (vids)

«Κλείνει Ανέν ο Ολυμπιακός» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
«Κλείνει Ανέν ο Ολυμπιακός» (vids)

bet365

Οι Βέλγοι στέλνουν έναν ακόμα παίκτη από την Άντερλεχτ στο Λιμάνι. Ο λόγος για τον νεαρό Ανέν για τον οποίο αναφέρουν πως έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει.

Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ από το Βέλγιο από νωρίς το απόγευμα ο νεαρός και χαρισματικός επιθετικός και μέχρι πρότινος παίκτης της Άντερλεχτ, Ντέιβιντ Ανέν, δεν θα κλείσει τελικώς στην Έβερτον αλλά στον Ολυμπιακό. Ο Ανέν που είναι γεννημένος το 1996 και είχε μείνει φέτος το καλοκαίρι ελεύθερος από τον βελγικό σύλλογο (κατόπιν επιθυμίας και των δύο πλευρών), σύμφωνα με τους Βέλγους θα κάνει άμεσα το deal με τους Πειραιώτες για να έρθει στην Ελλάδα.

Αν και έκανε προπονήσεις για περίπου δύο μήνες με την Έβερτον πάντα βάση των ίδιων πηγών αφήνει την αγγλική ομάδα για την χώρα μας. Επισημαίνεται πως θα αφιχθεί άμεσα στην Αθήνα για τις υπογραφές. Τα δικαιώματα του παίκτη ανήκουν στον πασίγνωστο ατζέντη και εκπρόσωπο του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό. Παίζει και στα δύο άκρα αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Έχει ύψος 1,86 μ. και είναι διεθνής με την U18 του Βελγίου. Στην Gallery μπορείτε να τον δείτε σε δράση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα