Ένα είναι το ζητούμενο…

Ένα είναι το ζητούμενο…

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Ένα είναι το ζητούμενο…

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας αφήνει στην άκρη, αριθμούς και συμβόλαια και περνάει στην ουσία! Περιμένει αυτοί που ήρθαν στον Ολυμπιακό να είναι καλύτεροι από όσους έφυγαν και να προσφέρουν!

Ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική περίοδο αν μη τι άλλο κινήθηκε δυναμικά. Τόσο στον τομέα της απόκτησης, όσο και από την άλλη πλευρά αυτή των πωλήσεων. Λογιστές δεν είμαστε, ούτε και θέλουμε να γίνουμε. Σίγουρα τα έσοδα των πωλήσεων είναι μεγαλύτερα από τα χρήματα που χρειάστηκαν για τις αποκτήσεις, αλλά προσωπικά είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει. Αυτό που θέλω, είναι οι παίκτες που ήρθαν να προσφέρουν και δε με απασχολεί εάν κοστίζουν 7 εκατομμύρια ή 7 ευρώ.

Η τελευταία μέρα των μεταγραφών είναι αν μη τι άλλο καυτή για τον Ολυμπιακό και το ανησυχητικό είναι ότι το τελευταίο διάστημα έγιναν ουκ ολίγες αλλαγές και δεν μπορεί κάποιος να ξέρει εάν η ομάδα θα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και εκεί είναι το μεγάλο θέμα…
Χρειάζεται χρόνος για να δέσει το σύνολο και δεν ξέρουμε, εάν οι δύο εβδομάδες είναι αρκετές.

Την περίπτωση της αποχώρησης του Αβραάμ την ανέλυσε εξαιρετικά ο Κώστας Νικολακόπουλος. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα, αλλά υπάρχει και μια ένσταση.
Μπορεί ο Αβραάμ να είναι ξεχωριστή περίπτωση, αλλά δεν γίνεται την τελευταία μέρα των μεταγραφών να θέλει να φύγει (για πέρα για πέρα σεβαστούς λόγους) και το αίτημά του να γίνεται αποδεκτό. Θα μπορούσε για παράδειγμα να παραμείνει μέχρι την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα.
Τώρα, εάν οι διοικούντες προσπάθησαν να τον μεταπείσουν και δεν το κατάφεραν, είναι κάτι που την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν το γνωρίζω.

Από εκεί και πέρα, η επιστροφή του Μήτρογλου είναι ιδανική. Γιατί, στις τελευταίες μέρες τις μεταγραφικής περιόδου δεν έχεις την πολυτέλεια για ρίσκο και μάλιστα σε τόσο νευραλγική θέση, όπως αυτή του σέντερ φορ.
Ο Μήτρογλου δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Είναι έτοιμος και διψασμένος για μπάλα, όπως ποτέ άλλωστε. Θέλει να επιστρέψει στο προσκήνιο και μέσω του Ολυμπιακού, είναι βέβαιο πώς θα τα καταφέρει…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…