Προς παραμονή ο Αυλωνίτης

Προς παραμονή ο Αυλωνίτης

Δημήτρης Τομαράς
Προς παραμονή ο Αυλωνίτης

bet365

Οι εξελίξεις με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο κρατούν όπως όλα δείχνουν στο ερυθρόλευκο ρόστερ τον Τάσο Αυλωνίτη. Γιατί ο Αβραάμ προτίμησε την... ξενιτιά.

Φαίνεται τελικώς πως ο Αυλωνίτης δεν θα ακολουθήσει την πορεία του Κολοβού για τον Πανιώνιο. H υπόθεση της παραχώρησής του στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης... πάγωσε μετά την επικείμενη μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Και αυτό διότι πέραν του Κώστα Γιαννούλη που προορίζεται για την αριστερή πλευρά (κάτι για το οποίο σας είχαμε προϊδεάσει από χθες) ο Μίτσελ θέλει και έναν ακόμα αμυντικό για τα μετόπισθεν.

Ο Τάσος Αυλωνίτης εκτός από το γεγονός πως μπορεί να καλύψει θέση στα μετόπισθεν είναι και Έλληνας, οπότε αυτό είναι διπλά θετικό για το τεχνικό επιτελείο. Όσον αφορά στον Αβραάμ Παπαδόπουλο οι σκέψεις περί μεταγραφής υπήρχαν στο μυαλό του από πέρυσι όταν είχε διερευνήσει το ενδεχόμενο να κλείσει σε ομάδα της Αυστραλίας. Τότε τελικώς έμεινε στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Φέτος οι πληροφορίες αναφέρουν πως και για αυτόν υπήρχαν ρωσικές... σειρήνες (σ.σ. εκτός από τον Μανιάτη και άλλους παίκτες των Πειραιωτών). Τελικώς όπως αποδείχθηκε και στην συνέχεια η ένταση και ο μεγάλος εκνευρισμός που έβγαλε στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου (σ.σ. τόσο μέσα στον αγώνα όσο και μετά το τέλος του καθώς δεν του έφυγε ο εκνευρισμός ούτε στα αποδυτήρια) δεν είχε να κάνει μόνο με το επεισόδιο με τον Γιώργο Νικλητσιώτη. Είχε να κάνει με την δική του λογική και το σκεπτικό του για τον χρόνο συμμετοχής του στους Πειραιώτες.

Ο Αβραάμ περίμενε πως φέτος θα ήταν η... χρονιά του στον Ολυμπιακό. Ότι θα έπαιρνε αρκετές ευκαιρίες ως βασικός έχοντας δουλέψει σκληρά και έχοντας παρουσιάσει σαφή βελτίωση. Ως εκ τούτου από την στιγμή που ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα ο Μποτία, μία προσωπική επιλογή του Μίτσελ, την οποία στηρίζει 100% άρχισε να μπαίνει ξανά στο μυαλό του η... ξενιτιά. Ένιωθε πως το τεχνικό τιμ δεν τον υπολόγιζε όπως και όσο θα ήθελε. Έτσι προέκυψε η Τουρκία και η Τραμπζονσπόρ, αφότου βέβαια προηγήθηκε η σχετική συζήτηση με την πειραϊκή ΠΑΕ.

Φυσικά μίλησε και με τον πρόεδρο της ομάδας για να του μεταφέρει τις σκέψεις και την επιθυμία του. Μία ακόμα παράμετρος ήταν πως δεν θα δηλωνόταν στην λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ. Σχετικά με την μεταγραφή του πάντως από πλευράς του Ολυμπιακού δεν υπήρξε το παραμικρό σχόλιο το μεσημέρι της Δευτέρας (όπως και για την περίπτωση του Χαβιέρ Σαβιόλα). Είναι σαφές πάντως πως μέχρι το βράδυ της Δευτέρας πρόκειται να ξεκαθαριστούν πολλά και σε διάφορα μέτωπα. Εξάλλου εκρεμμεί και να κλείσει η μεταγραφή του Μιλιβόγιεβιτς αλλά και το θέμα του Σαβιόλα με την Ελλάς Βερόνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα