«Συμφώνησε με Τραμπζονσπόρ ο Αβραάμ»

«Συμφώνησε με Τραμπζονσπόρ ο Αβραάμ»

«Συμφώνησε με Τραμπζονσπόρ ο Αβραάμ»

bet365

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος σύμφωνα με τους Τούρκους θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τραμπζονσπόρ και σήμερα θα βρεθεί στη γείτονα χώρα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Όπως αναφέρει το 61saat, ο προπονητής της τουρκικής ομάδας Βαχίντ Χαλίχοντζιτς θέλει να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στην άμυνα και βρήκε τη λύση στο πρόσωπο του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, οι Τούρκοι γράφουν πως στην τελευταία μέρα των μεταγραφών η Τραμπζονσπόρ θα κάνει τη μεταγραφική έκπληξη με τη μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Χθες το βράδυ, η ομάδα της Τραπεζούντας ήρθε σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό και τα βρήκαν.

O διεθνής κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ήδη στην Τουρκία για να ολοκληρώσει τη μετακόμιση του στην Τραμπζονσπόρ. Αυτός ήταν και ο λόγος που ζήτησε και πήρε άδεια από τον ομοσπονδιακό προπονητή Κλάουντιο Ρανιέρι και δεν θα δώσει το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας ενόψει Ρουμανίας.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο Ολυμπιακός όλα δείχνουν ότι θα διατηρήσει τον Τάσο Αυλωνίτη στο δυναμικό του καθώς μετά την αποχώρηση του Παπαδόπουλου η παρουσία ενός ακόμα στόπερ κρίνεται αναγκαία.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα