Μπουμάλ: «Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Gazzetta team
Μπουμάλ: «Να μάθουμε από τα λάθη μας»

bet365

Ο Μπουμάλ που άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο τόνισε πως η απειρία της ομάδας του ήταν ο λόγος για την ήττα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA

Για τον αγώνα: «Είμαστε λίγο απογοητευμένοι από τον τρόπο που χάθηκε το παιχνίδι, έπαιξε μία νεανική ομάδα απέναντι σε μία ομάδα με εμπειρία, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω πως ηττηθήκαμε λόγω της απειρίας μας, αλλά δείξαμε κάτι καλό στο παιχνίδι μας».

Για τα γκολ που δέχθηκε ο Πανιώνιος στις καθυστερήσεις: «Είμαστε νεανική ομάδα που δε διαθέτει εμπειρία και αυτό είναι ο λόγος που δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το 1-0, όμως το κέρδος από αυτό το ματς είναι ότι μπορούμε να μάθουμε από τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Πολλοί θεωρούσαν τον Πανιώνιο ως πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, τι πιστεύει ο ίδιος: «Εχουμε πολλούς νέους παίκτες και νέο προπονητή. Παιχνίδι με παιχνίδι και βήμα βήμα θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και θεωρώ πως θα καταπλήξουμε κόσμο με αυτά που θα δείξουμε στο γήπεδο παίζοντας ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα