Γκίνι: «Στο τέλος φύγαμε πικραμένοι»

Gazzetta team
Γκίνι: «Στο τέλος φύγαμε πικραμένοι»

bet365

Με την πίκρα έφυγαν οι παίκτες του Πανιωνίου από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπως δήλωσε ο Δαμιανός Γκίνι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA: «Χάρηκα που μπήκα στο παιχνίδι, έκανα αυτά που μου είπε ο προπονητής μου για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει βαθμό ή βαθμούς, αλλά στο τέλος φύγαμε πικραμένοι. Είμαστε μία νεανική ομάδα, φάνηκε η απειρία μας στο τέλος. Οπισθοχωρήσαμε στο τέλος, ενώ δεν θα έπρεπε και μας κόστισε. Δεν το βάζουμε κάτω, δεν μας πέφτει η ψυχολογία και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι.

Σίγουρα ενθουσιαστήκαμε, απέμεναν λίγα λεπτά για να πάρουμε το τρίποντο και εκεί φανήκαμε άπειροι. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια, θα γίνουμε καλύτεροι. Ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα και όσοι τον είχαν πολύ χαμηλά, θα το δουν στο τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα