Ατζαγκούν: «Το θέλαμε πολύ»

Ατζαγκούν: «Το θέλαμε πολύ»

Gazzetta team
Ατζαγκούν: «Το θέλαμε πολύ»

bet365

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη, όπως τόνισε ο Αντζαγκούν μετά της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

Αρχικά ο Ατζαγκούν με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA τόνισε: «Δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ. Ο Πανιώνιος έπαιξε πολύ καλά. Εμείς προσπαθήσαμε και κατάφερα να σκοράρω μετά από μία ομαδική προσπάθεια.

Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν να νικήσουμε το παιχνίδι. Το θέλαμε πολύ και θα προσπαθήσαμε για τη νίκη. Μετά από αυτό το ματς θα γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν, πήραμε τους βαθμούς και προχωράμε».

Για το τι μπορούμε να περιμένουμε μετά τη διακοπή από τον Παναθηναϊκό: «Θα γινόμαστε καλύτεροι, προσπαθούμε γι αυτό συνεχώς, βελτιωνόμαστε και στο μέλλον θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι».

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να αντεπεξέλθει σε Ευρώπη και Ελλάδα: "Φυσικά και μπορεί, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι περισσότερες οι υποχρεώσεις, αλλά είμαστε ομάδα και θα μπούμε να τα καταφέρουμε τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Europa League».

Για το αν το χρειαζόταν και ο ίδιος αυτό το γκολ: «Το γκολ θα μου δώσει και περισσότερη ενέργεια. Πέτυχα ένα κρίσιμο τέρμα, θέλω να σκοράρω και όλοι στην ομάδα είμαστε χαρούμενοι για την προσπάθεια της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα