Νάνο: «Θα είμαστε όλο και καλύτεροι»

Νίκος Ρόλλας
Νάνο: «Θα είμαστε όλο και καλύτεροι»

bet365

Καλύτερος θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Νάνο, που δήλωσε χαρούμενος για την νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, παρόλο που δεν συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση.

Χαρούμενος για την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, παρουσιάστηκε ο Νάνο, που παραδέχτηκε, όμως, πως ο Παναθηναϊκός δεν έκανε καλό παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, κάτι που χρέωσε και στην κούραση.

Αναλυτικά:

«Θέλαμε πολύ να πάρουμε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, δεν κάναμε καλό ματς όμως παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να πάρουμε τον στόχο μας. Που οφείλεται η εικόνα της ομάδας; Κάναμε μεγάλη προσπάθεια την Πέμπτη στην Δανία και ίσως να παρουσιαστήκαμε λίγο κουρασμένοι, αλλά πρέπει να μάθουμε να παλεύουμε όσα ματς και αν παίζουμε την εβδομάδα για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε.

Πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα τα καταφέρουμε. Έχουμε την ομάδα ώστε εβδομάδα με εβδομάδα να βελτιωνόμαστε για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο Πρωτάθλημα και την Ευρώπη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα