Μαρκόφσκι: «Αγάπησα την Ξάνθη»

Νίκος Τσιώκος
Μαρκόφσκι: «Αγάπησα την Ξάνθη»

bet365

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι επέστρεψε σαν αντίπαλος στη Ξάνθη, τόνισε πως αγάπησε τη Σκόντα και ευχαρίστησε τον κόσμο για το χειροκρότημα.

Στο 81' της αναμέτρησης της Ξάνθης με την Κέρκυρα ο Μάρκο Μαρκόφσκι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Καϊκούτ για λογαριασμό των Φαιάκων. Ο Σέρβος επέστρεψε ως αντίπαλος στα Πηγάδια και πήρε το χειροκρότημα από την κερκίδα για τα όσα έχει προσφέρει.

Γι' αυτό κι ευχαρίστησε τους φιλάθλους της Σκόντα, την οποία αγάπησε, όπως δήλωσε στην κάμερα της Nova. «Πρώτη φορά έρχομαι εδώ ως αντίπαλος, αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους. Ένιωσα πολύ καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία, αλλά μπορούσαμε και το κάτι παραπάνω. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε, είμαστε στην αρχή ακόμα και αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε πολύ καλά.

Ο κόσμος ξέρει ότι έδωσα τα πάντα όταν ήμουν στην Ξάνθη, πρέπει να πω ότι έχω αγαπήσει την ομάδα και ήταν δύσκολο σήμερα, αλλά είμαι επαγγελματίας και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για την Κέρκυρα. Έχουμε στείλει μήνυμα σε όλους, παίζουμε καλά και απ' την πρώτη μέρα γίνεται πολύ καλή δουλειά», ήταν τα λόγια του.

Κανακούδης: «Βαθμός σε μια δύσκολη έδρα»

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Κανακούδης στάθηκε στην καλή εμφάνιση, την τύχη της Ξάνθης και πιστεύει πως είναι ένας βαθμός που ήρθε μέσα σε μια δύσκολη έδρα. «Η προσπάθεια που κάνουμε έχει βγει μέχρι τώρα, σήμερα μπορούσαμε τη νίκη, ήμασταν πολύ καλοί, κάναμε ευκαιρίες και εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια.

Φεύγουμε στεναχωρημένοι, η Ξάνθη ήταν τυχερή σήμερα, αλλά έπρεπε να νικήσουμε χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, πήραμε ένα βαθμό σε μία δύσκολη έδρα», είπε ο αριστερός μπακ της Κέρκυρας, που λίγο έλειψε να κάνει την γκάφα του αγώνα στο 63', όταν έκανε λάθος πίσω γύρισμα με το στήθος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα