Ρόλε: «Για την οικογένειά μου!»

Δημήτρης Τομαράς
Ρόλε: «Για την οικογένειά μου!»

bet365

Ο Μάρτιν Ρόλε αφιέρωσε το γκολ στην οικογένειά του αλλά και στον γιο του, του οποίου την γέννηση περιμένει την Δευτέρα.

Ο Μάρτιν Ρόλε τόνισε στην κάμερα της NOVA πως «παρά το γεγονός ότι δεχθήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ καταφέραμε να δείξουμε συγκέντρωση στον στόχο μας, να πετύχουμε γκολ και να κάνουμε και άλλες ευκαιρίες. Πάνω σε αυτόν τον δρόμο πρέπει να βαδίσουμε στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Σίγουρα η ομάδα ήταν κουρασμένη και επηρεάστηκε από την Ευρώπη προς το τέλος του αγώνα, όμως κυκλοφόρησε καλά την μπάλα και ο Λεβαδειακός δεν απείλησε.

Από την άλλη κάναμε πολλές ευκαιρίες και βάλαμε μόνο δύο γκολ, όμως αυτό δεν με προβληματίζει γιατί πιστεύω πως στην συνέχεια θα πετύχουμε περισσότερα γκολ. Τα γκολ τα αφιερώνω στη γυναίκα μου και το γιο που θα φέρει αύριο στον κόσμο». Ο Μπακασέτας από μέρους του τόνισε: «Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα και φέτος κάναμε την πιο οργανωμένη προετοιμασία που έχει γίνει ποτέ.

Δουλέψαμε πολύ και φάνηκε στο γήπεδο αυτό καθώς η ομάδα παίζει δυο ματς την εβδομάδα και ανταπεξέρχεται. Για το ματς μπορεί να φάγαμε γρήγορα γκολ όμως μόλις είδα την αντίδραση των συμπαικτών μου ήμουν σίγουρος πως θα το γυρίσουμε και θα πάρουμε το αποτέλεσμα που μας αξίζει. Δεν με απασχολούν οι πολλές χαμένες ευκαιρίες γιατί η ομάδα βγάζει φάσεις.

Στις 20 τελικές ήταν και τα δοκάρια. Εάν είχαν μπει τα δοκάρια θα μιλάγαμε για τελικό σκορ 4-1. Όσο η ομάδα βγάζει φάσεις, είναι θέμα χρόνου να έρθουν και τα γκολ. Τα τελευταία τρία χρόνια δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα στο γκολ και με τους παίκτες που έχει δεν νομίζω να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Για εμάς είναι καλή η διακοπή γιατί θα ξεκουραστούμε. Εγώ με τον Κουρμπέλη από την άλλη θα έχουμε την τιμή της Εθνικής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα