Συνέντευξη τύπου Φλουτ, Παράσχου

Gazzetta team
Συνέντευξη τύπου Φλουτ, Παράσχου

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τη νίκη, αλλά δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν τελείωσαν νωρίτερα το ματς...

Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο προπονητές:

«Συγχαρητήρια στα δικά μας παιδιά, πετύχαμε μια πολύ δύσκολη νίκη. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν να έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι μέχρι το 94ο λεπτό, αφού δεν βάλαμε το δεύτερο γκολ με τις ευκαιρίες και τα δοκάρια. Η Νίκη βρήκε την ψυχή να διεκδικήσει το παιχνίδι. Στην τελική μας προσπάθεια πρέπει να γίνουμε πολύ πιο αποτελεσματικοί. Είναι κρίμα να έχουμε αυτό το φτωχό 1-0 και να μην τελειώνουμε το ματς. Εύχομαι στη Νίκη Βόλου να παραμείνει στην κατηγορία και στον κόσμο της να γεμίζει το Στάδιο αυτό», τόνισε αρχικά.

Για τη Νίκη Bόλου: «Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Η Νίκη έπεσε σε άσχημη χρονιά που πέφτουν τέσσερις ομάδες. Αν δεν πάρει γρήγορα αποτελέσματα να αλλάξει η ψυχολογία, από εκεί και πέρα ίσως έχει προβλήματα».

Για τις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του: «Το σκοράρισμα είναι κι έμφυτο, το μόνο που δεν μπορείς να διδάξεις στο ποδόσφαιρο είναι να μάθεις στον άλλο να σκοράρει. Πιστεύω ότι θα γίνει πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Οι ομάδες με το φόβο του υποβιβασμού ενισχύθηκαν πολύ. Θα δείτε ότι το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, ακόμη και για τις θέσεις της Ευρώπης. Ομάδες όπως η Βέροια ή η Καλλονή που δεν υπολογίζαμε, θα έχουν καλή πορεία. Ενισχύθηκαν πολύ».

Από την πλευρά του ο Γουίλιαμ Φλουτ, τόνισε:

«Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, κυρίως το πρώτο μέρος. Είχα πει ότι πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο από πίσω, να έχουμε πάσες, να βλέπουμε τους παίκτες στον κενό χώρο. Οι μπαλιές ήταν μακρινές. Δεν έπρεπε να γίνεται αυτό με 4-5 ψηλούς παίκτες που είχε ο Ατρόμητος. Δεν παίξαμε έξυπνα. Στο πρώτο μέρος, δεν παίξαμε επίθεση, δεν είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο, παίξαμε καλύτερα, αλλά όχι τόσο καλά όσο θα θέλαμε. Οι αντίπαλοι είχαν μεγαλύτερη εμπειρία και δύναμη για να κρατήσουν το σκορ. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για να αλλάξουμε την εικόνα, αλλά δεν πήγε καλά. Παίζαμε όμως στο σπίτι μας και προσπαθήσαμε σκληρά. Οι παίκτες μας χρειάζονται εμπειρία, να παίζουν με περισσότερες πάσες, έχουν ταλέντο. Έχουμε διακοπή μπροστά μας και στο επόμενο παιχνίδι να κυνηγήσουμε τους πόντους», ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός.

Για τον Ροτζέριο: «Χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια, έχουμε ειδικό πρόγραμμα για αυτόν, προσέχουμε σιγά σιγά να πάρει χρόνο, χρειάζεται όμως χρόνος να ανέβει επίπεδο».

Για την απουσία του Τζιώρα: «Πρέπει να μιλάμε για τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας και όχι αυτούς που δεν είναι, αλλά χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες».

Για τον κόσμο: «Οι φίλαθλοι ήταν εξαιρετικοί, έκαναν αρκετή φασαρία, στάθηκαν δίπλα μας σε όλο το παιχνίδι. Τους χρειαζόμαστε γιατί στηρίζουν την ομάδα».

Για το δύσκολο πρόγραμμα: «Όταν αρχίζουν τα παιχνίδια, είναι πάντα 0-0. Κάθε ομάδα μπορείς να την κερδίσεις. Δεν είναι ευχαριστημένος. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα σήμερα. Στα εντός έδρας πρέπει να κερδίσεις εάν θέλεις να παραμείνεις στη Σούπερ Λιγκ. Δεν βλέπω μόνο το αποτέλεσμα, αλλά θέλω να βλέπω την εξέλιξη της ομάδας μου, εβδομάδα με εβδομάδα, να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι. Χρειάζεσαι αυτοπεποίθηση. Όσους περισσότερους πόντους παίρνεις, τόσο πιο μεγάλη είναι η αυτοπεποίθηση της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα