Βεργέτης: «Ρολάραμε με Ρόλε!»

Δημήτρης Τομαράς
Βεργέτης: «Ρολάραμε με Ρόλε!»

bet365

O Στάικος Βεργέτης αναγνώρισε ξανά την αξία του Ρόλε ενώ ο Σάββας Παντελίδης εξήγησε γιατί έχασε η ομάδα του.

Ο Βεργέτης υπογράμμισε μεταξύ άλλων στην κάμερα της NOVA: «Είναι πως μπήκαμε με νωθρότητα στον αγώνα. Δεχθήκαμε το γκολ. Δεν ήμασταν καλοί στις επεμβάσεις μας. Δεν είχαμε νεύρο. Μετά το 15' δείξαμε τα χαρακτηριστικά της ομάδας και μετά βάλαμε γκολ. Στο Β' μέρος αργήσαμε να βρούμε ρυθμό αλλά δόξα τον Θεό η ομάδα ρόλαρε με τον Ρόλε και νικήσαμε». Ο Παντελίδης από μέρους του ανέφερε: «Σίγουρα είχαμε να παίξουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Δεν κρατήσαμε καλά την μπάλα ενώ σε δύο με τρεις φάσεις που βρήκαμε χώρους δεν κάναμε κάτι και ήταν μοιραίο να χάσουμε». Στην συνέντευξη Τύπου ο Στάικος Βεργέτης είπε για:

Τον αγώνα: Σήμερα κάναμε τη πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Τα παιδιά πάλεψαν. Ξεκινήσαμε άσχημα. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν είχαμε συγκέτνρωση, αλλά η ομάδα ανέβασε στροφές, είχε την κατοχή και ισοφάρισε πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο έψαξε το γκολ με ορθολογικό τρόπο. Ήρθε και πανηγυρίζουμε τη νίκη. Χρειάζεται πνευματική και σωματική κόπωση.

Τον Ρόλε: Ο Ρόλε είναι ένα βασικό γρανάζι στην μηχανή του παιχνιδιού που θέλουμε να διαμορφώσουμε.

Τον Ντε Μπλάσις, την απουσία του και την υπόλοιπη ομάδα: Τα παιδιά είναι όλα επαγγελματίες. Έχουν ρόλους μέσα στην ομάδα. Όσοι είναι εδώ θα πρέπει να υποστηρίζουν αυτόν τον ρόλο σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα, το απέδειξαν ότι το έκαναν και με τον καλύτερο τρόπο.

Την μετάβαση από την Σούπερ Λίγκα στην Ευρώπη και το αντίστροφο: Έχει έναν βαθμό δυσκολίας. Πρέπει όλοι να έχουμε μια ωριμότητα. για να το διαχειριστούμε. Πιστεύω θα είμαστε αρκετά ώριμοι για αυτήν την κατάσταση.

Τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας: Είχαμε πει από την αρχή πως πρέπει να ψάξουμε από τα άκρα το γκολ. Ο Λεβαδειακός είχε καλό άξονα και εμείς θέλαμε να απειλήσουμε από τα πλάγια. Το ότι κάναμε σέντρες δεν θεωρώ πως ήταν ανορθόδοξα γεμίσματα. Αυτό το πλάνο είχαμε προσχεδιάσει.

Το ότι η ομάδα είναι... διαβασμένη: Πρέπει το τεχνικό επιτελέιο και όλοι όσοι δουλεύουν, να δουλεύον σωστά. Θεωρώ πως όλο το προσωπικό δουλεύει καλά. Ο σύλλογος μας παρέχει αυτές τις συνθήκες. Όλοι δουλεύουμε, θεωρώ, ορθολογικά.

Ο Παντελίδης από την μεριά του τόνισε για:

Την εικόνα που αποκόμισε από την αναμέτρηση: Συγχαρητήρια στον Αστέρα Τρίπολης για την πρόκριση της Πέμπτης. Περίμενα να αντιδράσουμε καλύτερα και να γίνουμε πιο απειλητικοί. Κάναμε πολλά λάθη. Δεν κρατήσαμε την μπάλα όπως έπρεπε και νομίζω το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από μια ομάδα ποιοτική. Κάναμε την προσπάθειά μας αλλά θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε στην συνέχεια.

Την διαφορά των ομάδων: Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Εαν πηγαίναμε στα αποδυτήρια με το 0-1 θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Είχαμε να κάνουμε με έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο. Είναι νωρίς. Έχουμε νέους παίκτες και θα έχουμε σκαμπανεβάσματα, όπως και άλλες ομάδες. Δεν έχουμε σαφή εικόνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα