Τσιώλης: «Να βρούμε συνοχή»

Νίκος Τσιώκος
Τσιώλης: «Να βρούμε συνοχή»

bet365

Ο Σάκης Τσιώλης έδωσε συγχαρητήρια στην Κέρκυρα και τόνισε πως η Ξάνθη πρέπει να βρει συνοχή για να φανεί πιο ανταγωνιστική στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τα πράγματα με τ' όνομά τους είπε ο Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου, που έδωσε και συγχαρητήρια στην Κέρκυρα για την εμφάνισή της. Ο τεχνικός της Σκόντα τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να βρει συνοχή στο παιχνίδι της, ώστε στη συνέχεια να είναι πιο ανταγωνιστική.

«Ήταν ένα παιχνίδι που στο πρώτο μέρος ιδιαίτερα ήμασταν μέτριοι. Παρότι τα πράγματα κάπως βελτιώθηκαν στο δεύτερο μέρος μπορούμε να πούμε ότι είμαστε και τυχεροί που δεν προηγήθηκε η Κέρκυρα, στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια για την απόδοσή της. Στα τελευταία 25 λεπτά προσπαθήσαμε περισσότερο και είχαμε 4-5 ευκαιρίες με τους Καπετάνο, Βασιλακάκη, Μπέρτο και Σολτάνι και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το πού πρέπει να βελτιωθεί η Ξάνθη: «Έχουμε πολλά να φτιάξουμε, να βελτιώσουμε για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που περιμένει και η διοίκηση και ο κόσμος. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία και με πολλή δουλειά θα φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε. Φάνηκε ότι δεν είμαστε στην απαιτούμενη κατάσταση που πρέπει να έχουμε στο πρωτάθλημα».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε 15 μέρες με την διακοπή, έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε και στο επόμενο παιχνίδι ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι. Και ο Ομπόντο και ο Καπετάνος είναι απαραίτητοι στην ομάδα, αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Πρέπει να βρούμε περισσότερη συνοχή για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα