Σοσιεδάδ - Ρεάλ 4-2 (vid)

Σοσιεδάδ - Ρεάλ 4-2 (vid)

bet365

Απίστευτα πράγματα στο «Ανοέτα», η Σοσιεδάδ με ηγέτη τον Θουρουτούθα, έκανε τεράστια ανατροπή διαλύοντας 4-2 τη Ρεάλ που έπαιξε χωρίς τον Κριστιάνο!

Ο... περίπατος εξελίχθηκε σε εφιάλτη, η Ρεάλ υπέστη απίστευτο στραπάτσο στο «Ανοέτα» και η Σοσιεδάδ πέτυχε μια από τις πιο παλικαρίσιες νίκες στην ιστορία της. Το 0-2 στο 11' μετατράπηκε σε 4-2 με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ. Η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο πιο αισθητή από ποτέ, όπως και ενός κόφτη, με τον άξονα της ομάδας να... υποφέρει. Οι Μαδριλένοι είχαν να πάθουν ανάλογο... κάζο πριν 28 χρόνια, ενώ την τελευταία φορά που δέχθηκαν τέσσερα γκολ στο «Ανοέτα» ήταν πριν 11 χρόνια. Ωστόσο και πέρσι η Σοσιεδάδ είχε κάνει δύσκολη τη ζωή της «Βασίλισσας», αφού ανέτρεψε προβάδισμα δυο τερμάτων και απέσπασε ισοπαλία 3-3.

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να απουσίαζε λόγω ειδικού προγράμματος, ώστε να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με την Ατλέτικο (13/9), ωστόσο το ξεκίνημα της Ρεάλ ήταν ονειρικό. Ηγέτης ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος στο 5' με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 1-0 έπειτα από κόρνερ του Κρόος. Αυτό ήταν το 39ο τέρμα του και πέρασε στην 4η θέση των κορυφαίων σκόρερ αμυντικών! Στο 10' θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά η φαουλάρα του τράνταξε το δοκάρι. Ο Μπέιλ έκανε πιο εύκολο το έργο της ομάδας του και στο 11' με απίστευτο άδεισμα στον Ελουστόντο και ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 2-0. Ο Μαρσέλο ολοκλήρωσε το φανταστικό 25λεπτο με μια πολύ καλή ευκαιρία, αλλά νικήθηκε από τον Θουμπικαράι.

Η Σοσιεδάδ έπειτα από έντονες αποδοκιμασίες έκανε την πρώτη της φάση στο 27, ο Γκρανέρο βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Ράμος με εξαιρετική προβολή δεν τον άφησε να πανηγυρίσει γκολ. Οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους, πίεζαν τη Ρεάλ, έκαναν παιχνίδι από τον άξονα και στο 36' μπήκαν ξανά στο ματς. Η Ρεάλ «πονάει» στα στημένα και ο Μαρτίνεθ φρόντισε να της υπενθυμίσει πετυχαίνοντας το 1-2 με κοντινή προβολή. Το σοκ έγινε μεγαλύτερο στο 41' με τον κινητήριο μοχλό της ομάδας, τον Θοροτούθα να ισοφαρίζει!

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν άλλαξε τίποτα, η Σοσιεδάδ μπήκε με την ψυχολογία στα ύψη και τον Πριέτο να κάνει ό,τι θέλει στον άξονα. Στο 49' ο Αγκιρέντσε νικήθηκε από τον Κασίγιας, ενώ στο 56' ο φορ των γηπεδούχων βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ, αλλά έσωσε ο Ράμος. Η Ρεάλ χωρίς... γκάζι στο ματς, με πολλά ανασταλτικά προβλήματα πελαγοδρομούσε στο γήπεδο και η είσοδος του Βέλα έφερε μεγαλύτερη... τρικυμία. Ετσι, στο 65' ήρθε η ολική ανατροπή. Ο Πριέτο τρύπησε την άμυνα, ο Κανάλες έβγαλε υπέροχη ασίστ και ο Θουρουτούθα πέτυχε το 3-2. Η είσοδος του Κεντίρα δεν βελτίωσε την εικόνα και στο 75' ο Βέλα, πάλι από στημένο, διαμόρφωσε το 4-2.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα