Φοβού τον… Βαλμπουένα (vid)

Φοβού τον… Βαλμπουένα (vid)

bet365

Με κορυφαίο τον Ματιέ Βαλμπουένα η Ντιναμό Μόσχας έφυγε με μεγάλη νίκη 2-0 από το Κρασνοντάρ και παραμένει στο -3 από την κορυφή.

Η Ντιναμό έφυγε με νίκη από μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ματιέ Βαλμπουένα, που πέτυχε το πρώτο του γκολ στη Ρωσία, οι παίκτες του Τσερτσέσοβ επιβλήθηκαν 2-0 της Κρασνοντάρ και παρέμειναν στο -3 από την πρωτοπόρο Ζενίτ.

Οι Μοσχοβίτες μπήκαν πιο δυνατά, απείλησαν με τον Κοκόριν (3’) και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 4’, όταν ο Σινίτσιν έβγαλε δύσκολα την κεφαλιά του Σάμπα. Ο Μπιστρόβ (6’) έχασε την μοναδική ευκαιρία για τους γηπεδούχους, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ ανώτεροι. Στο 26’ ο Βαλμπουένα είδε την μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σινίτσιν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως στο 35’ ο Γάλλος τα κατάφερε και με τον ίδιο τρόπο έκανε το 1-0! Ο Ζιρκόβ (44’) έχασε την τελευταία ευκαιρία, πριν το ημίχρονο, με την Ντιναμό να κάνει μία από τις πιο μεστές φετινές της εμφανίσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τους Μοσχοβίτες. Στο 49’ ο Νομπόα με… παράξενο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-2 και κάπου εκεί όλα έδειξαν να τελειώνουν. Μέχρι εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι δεν είχαν καταφέρει να εκμεταλλευτούν την ταχύτητά τους στην επίθεση και έπρεπε η Ντιναμό να μείνει με 10 παίκτες, για να καταφέρουν να πιέσουν.

Ο Περέιρα απείλησε στο 52’, όμως η Κρασνοντάρ ανέβασε στροφές μετά τη φάση του 66’. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Βαλμπουένα έβγαλε πανέμορφη πάσα στον Γιουσούποβ, ο οποίος αποφάσισε να πέσει εκτός περιοχής, για να εκμαιεύσει την κόκκινη στον Περέιρα. Τελικά, αντί για τον Ουρουγουανό την αντίκρισε εκείνος (δεύτερη κίτρινη)…

Οι παίκτες του Κονόνοβ έφτασαν κοντά στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Μπερεζόβσκι ν κρατάει το μηδέν. Ο Αρμένιος νίκησε τον Μπιστρόβ στο τετ α τετ στο 81’, ενώ οι δυο τους αναμετρήθηκαν ξανά στο 84’, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι! Παρά τις ευκαιρίες των γηπεδούχων, το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος και η Ντιναμό πήρε τους 3 βαθμούς.

Κρασνοντάρ (Όλεγκ Κονόνοβ): Σινίτσιν, καλέσιν, Γκράνκβιστ, Σίγκιουρντσον, Γιέντρζεϊτσικ, Αχμέτοβ (59' Γκαζίνσκι), Ιζμαΐλοβ (64' Λαμπόρδε), Περέιρα, Μπιστρόβ, Ζοαοζίνιο, Βάντερσον (54' Άρι)

Ντιναμό Μόσχας (Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ): Μπερεζόβσκι, Μανόλεφ, Σάμπα, Ντάγκλας, Γκράνατ, Ντενίσοβ (53' Βενκέρ), Γιουσούποβ, Νομπόα, Βαλμπουένα (68' Ιόνοβ), Ζιρκόβ, Κοκόριν (85' Προύντνικοβ)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα