Μήτρογλου: «Υπόσχομαι πολλά γκολ» (pics & vid)

Μήτρογλου: «Υπόσχομαι πολλά γκολ» (pics & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μήτρογλου: «Υπόσχομαι πολλά γκολ» (pics & vid)

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου φωτογραφήθηκε μαζί με τον Μίτσελ, ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και υποσχέθηκε πολλά γκολ!

Οι ερυθρόλευκοι καλωσόρισαν ένα δικό τους... παιδί με την ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Ο «πιστολέρο» είναι και πάλι εδώ! Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στην ομάδα μας. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Μήτρογλου, με την μορφή δανεισμού, από την Φούλαμ».

Μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στην ομάδα ο Μήτρογλου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό, που είναι οικογένειά μου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, την διοίκηση και τον κ. Μίτσελ που μου έδειξαν πόσο με ήθελαν εδώ. Θέλω, παράλληλα, να ευχαριστήσω την Φούλαμ, που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο, στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Και εγώ με τη σειρά μου επέλεξα να το κάνω φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα και απορρίπτοντας άλλες ομάδες που ήθελαν επίσης να αγωνιστώ για αυτές. Στον κόσμο του Ολυμπιακού, που μου εκφράζει με κάθε τρόπο τη χαρά του για αυτή την επιστροφή, υπόσχομαι αυτό που ξέρω καλύτερα: Πολλά γκολ!». Ο Μήτρογλου θα είναι δανεικός στον Ολυμπιακό έως τις 30 Ιουνίου του 2015.

Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως ο διεθνής φορ είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση και ότι έχει μεγάλο κίνητρο να παίξει και να προσφέρει. Εξάλλου ο ίδιος είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ για μία πολύ καλή χρονιά αφήνοντας πίσω του τα προβλήματα των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν και τις ευκαιρίες που δεν πήρε στην Φούλαμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα