Επίσημο του Μήτρογλου

Επίσημο του Μήτρογλου

Δημήτρης Τομαράς
Επίσημο του Μήτρογλου

bet365

O Μήτρογλου μετά την παρουσία του στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Πειραιά μετέβη στα γραφεία του Ολυμπιακού για τις υπογραφές. Ανακοίνωσε το deal η Φούλαμ. Μιλιβόγιεβιτς για τα χαφ.

Θέμα χρόνου είναι πια η ανακοίνωση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Μητρογκόλ. Ο διεθνής φορ αφού παρέστη στην ορκωμοσία της καινούριας δημοτικής αρχής στον Πειραιά (στην οποία ήταν μεταξύ άλλων και οι Γιάννης Βρέντζος, Μίτσελ, Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά) εκεί όπου μίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε εξαιρετικό κλίμα, πήγε στην συνέχεια στα γραφεία της ομάδας για να μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του.

Μετά τις υπογραφές που έπεσαν όλα είναι έτοιμα να ανακοινωθεί και επίσημα από τον πειραϊκό σύλλογο. Μέσω του twitter του ο Κώστας Μήτρογλου (που μίλησε ήδη και με τον Μίτσελ) σχολίασε για την επιστροφή του: «Επέστρεψα στο σπίτι! Ολυμπιακός!». Eπίσης διευκρίνισε πως στα social media διατηρεί μόνο twitter.

Στο μεταξύ όμως η Φούλαμ έσπευσε να γνωστοποιήσει επίσημα την συμφωνία των δύο πλευρών. Στο αρκετά μεγάλο κείμενό της αναφέρει πως ο Μήτρογλου θα είναι δανεικός στον Ολυμπιακό έως τις 30 Ιουνίου του 2015. Η αγγλική ομάδα τονίζει επίσης το πότε έκλεισε στους Κότατζερς ο παίκτης και ότι έκανε μόνο 3 συμμετοχές. Επίσης του ευχήθηκε τα καλύτερα για την καριέρα του.

Ο Ολυμπιακός έδωσε περίπου 2 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του παίκτη ενώ θα καλύψει και το συμβόλαιό του (το οποίο όμως κατόπιν συμφωνίας των δύο πλευρών δεν θα είναι στα ίδια οικονομικά επίπεδα με την Φούλαμ αλλά παρόλα αυτά θα μείνει σε αρκετά υψηλά επίπεδα). Την ίδια στιγμή οι Άγγλοι μιλούν από χθες για οψιόν αγοράς ύψους 10 εκατ. ευρώ, που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά. Αυτό που διέρρευσε για το συγκεκριμένο θέμα πάντως ήταν πως οι όποιες περαιτέρω συζητήσεις για το μέλλον του παίκτη ενόψει της νέας χρονιάς θα γίνουν μετά το πέρας του δανεισμού του.

Πέραν της υπόθεσης Μήτρογλου συνεχίζονται οι μεταγραφικές... ζυμώσεις για τον χαφ (σ.σ. εκεί όπου διέρρευσε και το όνομα του Σέρβου Λούκα Μιλιβόγιεβιτς της Άντερλεχτ μετά τις εξελίξεις με τον Πάπε Ντιόπ, με τον Ολυμπιακό να προτίθεται να ασχοληθεί για τα καλά με τον Σέρβο) και ενώ επίκειται και η απόφαση για τον αριστερό μπακ. Ο Μίτσελ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους Γιάννη Βρέντζο και Πιέρ Ισά και η μεταγραφική σύσκεψη κορυφής θα αναδείξει τις τελικές αποφάσεις για τα δύο αυτά μέτωπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα