Τερεζόπουλος: «Είμαστε μια οικογένεια»

Gazzetta team
Τερεζόπουλος: «Είμαστε μια οικογένεια»

bet365

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Δημήτρης Τερεζόπουλος μίλησε για τη νικηφόρα πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:
Για το πως έζησε την πρεμιέρα του Πανιωνίου και το 2-1 με τον Εργοτέλη: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι. Βασικά για τους τρεις πόντους που πήραμε. Αυτούς τους υπερπολύτιμους πόντους κόντρα σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους μ' εμάς. Άρα, απέναντι σ' αυτούς είμαστε στο +3. Από εκεί και πέρα, νομίζω πως αυτή η νίκη θα πρέπει να μη μας εκτοξεύει. Ξέρουμε ότι είναι μια σημαντική νίκη, αλλά θα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύ. Υπάρχουν ακόμα 33 παιχνίδια, άρα δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Θέλουμε να συνεχίσουμε με το παιχνίδι στη Λεωφόρο και εκεί θα δούμε πραγματικά σε τι κατάσταση βρισκόμαστε".

Για τα θετικά και τα αρνητικά που του άφησε ο Πανιώνιος στην πρώτη αγωνιστική: "Τα θετικά είναι σίγουρα ότι βγάλαμε σίγουρα μια εικόνα όσων δουλεύαμε όλο αυτό τον καιρό. Είχαμε πάθος, κάναμε αρκετές ευκαιρίες, πετύχαμε δύο πολύ όμορφα γκολ. Τα αρνητικά σίγουρα έχουν να κάνουν με κάποια κομμάτια στα οποία είχαμε κενά. Νομίζω όμως ότι ήταν η πρεμιέρα, υπήρχε πίεση, άγχος και σίγουρα αυτό μας δυσκόλεψε".

Για το μυστικό της εικόνας που παρουσίασε ο Πανιώνιος: "Δεν νομίζω πως υπάρχει μυστικό. Είμαστε μια οικογένεια και είμαστε όλοι πολύ αγαπημένοι μεταξύ μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Δουλεύουμε σκληρά, όπως όλες οι ομάδες φαντάζομαι και όλοι οι προπονητές. Προσπαθούμε από την πρώτη μέρα να παίξουμε ποδόσφαιρο. Η ομάδα να προσπαθεί να επιβάλει τον ρυθμό της όσο είναι εφικτό, ανάλογα και με τον αντίπαλο".

Για το πως περιμένει τον Παναθηναϊκό: "Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι το οποίο είναι ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα. Εμείς θα πάμε στη Λεωφόρο να διεκδικήσουμε ότι μπορέσουμε, αυτό που αξίζουμε. Τον Παναθηναϊκό σίγουρα τον σεβόμαστε, αλλά δεν τον φοβόμαστε. Θα πάμε να δώσουμε το 100% και από εκεί και πέρα ότι αξίζουμε να πάρουμε".

Για τα θετικά και τα αρνητικά σημεία του Παναθηναϊκού: "Αυτή τη στιγμή η ομάδα τους είναι πληγωμένη και το αδύνατο σημείο σίγουρα είναι η απουσία του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ήταν και είναι πολύ σημαντικός για τον Παναθηναϊκό. Είναι μια ομάδα η οποία έχει καλό ρυθμό, έχει ταχύτητα, έχει καλούς ποδοσφαιριστές, άρα θέλει μεγάλη προσοχή".

Για το αν είναι ευνοϊκό για τον Πανιώνιο που ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο: "Το να λείπει ο κόσμος από το γήπεδο δεν είναι ότι καλύτερο. Και με κόσμο στο γήπεδο αν παίζαμε, πάλι με την ίδια τακτική θα κατεβαίναμε. Τώρα αν βοηθάει ή όχι δεν μπορώ να το κρίνω. Αυτό θα φανεί μετά το τελικό αποτέλεσμα".

Για το αν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας του: "Διαφορετική αντιμετώπιση του αγώνα δεν θα υπάρξει. Θα πάμε στην ίδια φιλοσοφία, μ' αυτή που κατεβήκαμε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα