Χωρίς Μπαλοτέλι η πρώτη αποστολή του Κόντε

Χωρίς Μπαλοτέλι η πρώτη αποστολή του Κόντε

Gazzetta team
Χωρίς Μπαλοτέλι η πρώτη αποστολή του Κόντε

bet365

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν βρίσκεται στις επιλογές του Αντόνιο Κόντε για τα παιχνίδια της Εθνικής Ιταλίας με την Ολλανδία (4/9) και την Νορβηγία (9/9).

Ο νέος προπονητής της Εθνικής Ιταλίας έκοψε τον επιθετικό της Λίβερπουλ από τις κλήσεις του για το φιλικό με την Ολλανδία στο Μπάρι, αλλά και την πρεμιέρα της σκουάντρα ατζούρα στα προκριματικά του Euro 2016 με τη Νορβηγία στο Όσλο.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Κόντε:
Τερματοφύλακες: Μπουφόν (Γιουβέντους), Παντέλι (Τορίνο), Περίν (Τζένοα), Σίριγκου (Παρί Σεν Ζερμέν)

Αμυντικοί: Αστόρι (Ρόμα), Μπονούτσι (Γιουβέντους), Κιελίνι (Γιουβέντους), Ντε Σίλιο (Μίλαν) Παλέτα (Πάρμα), Ρανόκια (Ίντερ)

Μέσοι: Καντρέβα (Λάτσιο), Νταρμιάν (Τορίνο), Ντε Σίλιο (Μίλαν), Φλορέντσι (Ρόμα), Τζακερίνι (Σάντερλαντ), Μάτζο (Νάπολι), Μαρκίζιο (Γιουβέντους), Παρόλο (Λάτσιο), Πασκουάλ (Φιορεντίνα), Πόλι (Μίλαν), Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν)

Επιθετικοί: Ντέστρο (Ρόμα), Ελ Σααραουί (Μίλαν), Τζοβίνκο (Γιουβέντους), Ιμόμπιλε (Ντόρτμουντ), Οσβάλντο (Ίντερ), Ζαζά (Σασουόλο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα