Επεισόδια στην Καρδίτσα (pics)

Επεισόδια στην Καρδίτσα (pics)

bet365

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην αναμέτρηση της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Εθνικό Γαζώρου για το Κύπελλο.

Το παιχνίδι υποτίθεται θα ήταν γιορτή. Πρώτο επίσημο ματς στην Καρδίτσα απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου, του οποίου ούτε οπαδοί βρέθηκαν στο γήπεδο, ούτε υπήρχε καμία έχθρα. Κι όμως. Τα παράπονα που έχουν οι οπαδοί της Αναγέννησης από την αστυνομία είναι γνωστά εδώ και καιρό. Άλλωστε, οι οργανωμένοι είχαν πάρει την απόφαση να απέχουν από το γήπεδο σε ένδειξη διαμαρτυρίας λόγω της υπέρμετρης βίας και της αδιάλλακτης στάσης των αρχών.

Για ακόμη μία φορά, λοιπόν, οι υπεύθυνοι της αστυνομικής διεύθυνσης Καρδίτσας για την ασφάλεια του σταδίου κατάφεραν όχι μόνο να χαλάσουν ένα παιχνίδι και τη διάθεση των οπαδών, αλλά χωρίς λόγο και αιτία να τραυματίσουν και κάποιους από αυτούς, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων στο gazzetta.gr, οι οποίοι μάλιστα δεν ήταν καν οργανωμένοι!

Το κλίμα άρχισε να… στραβώνει στο ημίχρονο, όταν δύο άνδρες της ασφάλειας αποφάσισαν να συλλάβουν έναν… 12χρονο για χρήση λέιζερ! Φυσικά, οι υπόλοιποι οπαδοί αντέδρασαν και αποδοκίμασαν αυτή την κίνηση, με τον μικρό να είναι και λογικά… πελαγωμένος. Η λύση είναι εύκολη. Του παίρνεις το λέιζερ και τα πάντα τελειώνουν εκεί.

Μετά τις διαμαρτυρίες των οπαδών, λοιπόν, αποφασίστηκε μία διμοιρία των ματ να ανέβει στην εξέδρα και να επιβάλει την τάξη. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους οπαδούς της Αναγέννησης, οι αστυνομικοί αντί να ρίξουν τους τόνους, άρχισαν να χτυπούν αδιακρίτως! Είτε ήσουν οργανωμένος, είτε ήσουν οικογενειάρχης, το πιθανότερο ήταν να φύγεις χτυπημένος από το γήπεδο. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι το στάδιο έχει μία κερκίδα με 3 θύρες για τους γηπεδούχους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οπαδών στο gazzetta.gr, υπάρχουν πολλοί που στην προσπάθειά τους να φύγουν από την κερκίδα, η οποία έχει μία έξοδο, πήδηξαν (!) με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, που βρέθηκαν στο νοσοκομείο!

Η αστυνομία όχι μόνο δεν πτοήθηκε από το σκηνικό, αλλά μετά το τέλος του αγώνα περίμενε τους οπαδούς έξω από την κεντρική θύρα, για να επιδοθεί και δεύτερη φορά σε… αδιάκριτο ξυλοδαρμό! Όπως αναφέρεται στο επίσημο site της Αναγέννησης η τελευταία επίθεση οδήγησε στον τραυματισμό δύο οπαδών, ενώ από τη διοίκηση της ομάδας έγινε γνωστό ότι υπάρχουν σκέψεις για παραιτήσεις από ΔΣ σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οπαδός της Αναγέννησης, μιλώντας στο gazzetta.gr ανέφερε ότι από θαύμα δεν είχαμε νεκρούς και ότι φτάσαμε κοντά στο να έχουμε νέο «Χέιζελ»… Όλοι κάνουν λόγο για κατάχρηση εξουσίας και κάποια στιγμή αυτό το φαινόμενο θα πρέπει να σταματήσει στην Καρδίτσα πριν θρηνήσουμε θύματα χωρίς λόγο και αιτία.

Απόσπασμα από το επίσημο site της Αναγέννησης:

«ΤΥΦΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!!!

Σ' ενα μάτς που είχε όλες τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε γιορτή, με πολύ κόσμο να έρχεται ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ στο γήπεδο, κατάφεραν κάποιοι που υποτίθεται έχουν στην τύχη τους την ασφάλεια των πολιτών να το... μετατρέψουν σε κόλαση!

Μια απίστευτη και αναίτια επίθεση της αστυνομίας στην ανάπαυλα του ημιχρόνου σε φιλάθλους στην εξέδρα, αγανάκτησε τον κόσμο!

Κι όλα αυτά υποτίθεται για ένα λέϊζερ που είχε ένας πιτσιρικάς και μια λεκτική αντιπαράθεση ενός αστυνομικού με πολιτικά που κατάφερε με τη συμπεριφορά του να "ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΕΙ" όλο το γήπεδο!!!

Αν για ένα λέϊζερ που έχει ένας 14χρονος γίνεται ΚΟΛΑΣΗ ένα γήπεδο και πηγαίνουν άνθρωποι στο νοσοκομείο, τότε μας συγχωρείτε, αλλά κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί το ρόλο τους!

Αν επιτίθενται στα ΤΥΦΛΑ σε κόσμο και ρίχνουν χειροβομδίες κρότου λάμψης, τότε πραγματικά είμαστε για λύπηση στην περιοχή!!!

Αντί να εκτονωθεί ένα ασήμαντο γεγονός οδηγήθηκαν κάποιοι αρμόδιοι στην αποφαση ν' ανεβάσουν μάτ στην εξέδρα και να ρίχνουν ξύλο στα τυφλά!!!

Το χειρότερο όμως ήταν αυτό που έγινε στο τέλος!

Δυνάμεις των ΜΑΤ περίμεναν την έξοδο των φιλάθλων και εξαπέλυσαν επίθεση στην κεντρική θύρα μ' αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο φίλαθλοι και να κινδυνεύσουν πατεράδες με παιδιά!!!

Για όλα όσα έγιναν εκτός αγώνα η Αναγέννηση θα τοποθετηθεί με ανακοίνωση, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για παραιτήσεις απο το συμβούλιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Το θέμα μ' αυτό το αίσχος που έγινε δεν θα σταματήσει εδώ!».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα