Μπάλα παντού...

Γιώργος Βροντάκης
Μπάλα παντού...

bet365

Σε Αθήνα, Χανιά, Τρίπολη, Βόλο και Ξάνθη παίζουν σήμερα μπάλα οι ομάδες της Superleague με το Παναθηναϊκός – Πανιώνιος και το Πλατανιάς – ΠΑΟΚ να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα.

Το πρώτο πιάτο της 2ης αγωνιστικής της Superleague... σερβιρίστηκε χθες και σήμερα το μενού έχει Παναθηναϊκός – Πανιώνιος (21:30, NS1), Πλατανιάς – ΠΑΟΚ (19:15, NS2), Αστέρας Τρ. - Λεβαδειακός (19:15, NS7), Νίκη Βόλου – Ατρόμητος (19:15, NS3) και Ξάνθη – Κέρκυρα (19:15, NS4).

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα στην άδεια Λεωφόρο, χωρίς να έχει στη διάθεση του και τον τραυματία Μάρκους Μπεργκ.

Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους: Κοτσόλη, Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Μπούι, Κλωναρίδη, Ντίνα και Καρέλη, ενώ ο Δημήτρης Τερεζόπουλος θα ξεκινήσει με τους: Γιαννακόπουλο, Πάνο, Τασούλη, Παντίδο, Γκέζο, Σιώπη, Μητρόπουλο, Μπούζα, Κολοβό, Μπουμάλ και Γιάννου.

Η επιστροφή του Άγγελου...
Ο Άγγελος Αναστασιάδης επιστρέφει στα Χανιά ως αντίπαλος για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά, κοουτσάροντας τον ΠΑΟΚ. Οι ασπρομαυροι θα παραταχθούν με τους: Γλύκο, Σκόνδρα, Τζαβέλλα, Βίτορ, Σπυρόπουλο, Τζιόλη, Κάτσε, Μακ, Σαλπιγγίδη, Μάρτενς και Αθανασιάδης, ενώ οι Χανιώτες με τους: Περιστερίδη, Αποστολόπουλο, Νέπλιακ, Μπανανα, Δημήτρη, Αγκιλέρα, Μαχαματ, Μενδρινό, Γουνδουλάκη, Τσουράκη και Ναζλίδη.

Εντός έδρας έπειτα από 48 χρόνια
Στο Βόλο η Νίκη υποδέχεται τον Ατρόμητο στο πρώτο της εντός έδρας αγώνα της Superleague μετά από 48 χρόνια. Η ομάδα του Βίλιαν Φλουτ θα ξεκινήσει με τους: Ταμπάκη, Μαρινάκη, Σωτηράκο, Ιβενς, Καρασαλίδη, Λάους, Μετσε, Ροτζέριο, Γιαννιτσάνη, Μουζακίδη και Σκούρτη.

Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος του Γιώργου Παράσχο αναμένεται να αρχίσει με τους: Τσενάμο, Νάστο, Γιαννούλη, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Δημούτσο, Γκαρσία, Καραμάνο, Μπρίτο, Τάτο και Παπάζογλου.

Με ευρωπαϊκή αύρα...

Στην Τρίπολη, ο Ευρωπαίος Αστέρας μετά την ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Europa League φιλοξενεί τον Λεβαδειακό. Ο Στάικος Βεργέτης δεν αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα και την 11άδα θα απαρτίσουν οι: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Γκοϊαν, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Μάσα, Ρόλε και Μπαράλες.

Οι Βοιωτοί μετά το θετικό αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό με τον Σάββα Παντελίδη να ξεκινάει με τους: Στρατηλάτη, Νικολακάκη, Πρόγιτς, Τόμας, Κώτσιο, Πιντερ, Ζιτο, Κονέ, Μιλοσάβλιεφ, Βούκσεβιτς και Γιασεμάκη.

Τέλος, στην Ξάνθη η τοπική ομάδα υποδέχεται την Κέρκυρα με τον Σάκη Τσιώλη να στοχεύει στους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα και αναμένεται να χρίσει βασικούς τους: Κυριακίδη, Μπέρτο, Γουάλας, Καρυπίδη, Γούτα, Ομπόντο, Βασιλακάκη, Παπαστεριανό, Λουσέρο, Σολτάνι και Καπετάνο.

Από την άλλη, οι Φαίακες ξεκίνησαν με το δεξί το πρωτάθλημα και ο Μιχάλης Γρηγορίου θα παρατάξει την ομάδα του με τους: Σέτκους, Γκόμες, Κανακούδη, Βενέτη, Μαραγκό, Καρντόσο, Ναγιαρ, Ρόχας, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς και Καϊκούτ.

Το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ (19:15, NS2)

Αστέρας Τρ. - Λεβαδειακός (19:15, NS7)

Νίκη Βόλου - Ατρόμητος (19:15, NS3)

Ξάνθη - Κέρκυρα (19:15, NS4)

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος (21:30, NS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα