Μπαϊκαρά: «Χαμένο ένα ημίχρονο»

Νίκος Τσιώκος
Μπαϊκαρά: «Χαμένο ένα ημίχρονο»

bet365

Λόγο για ένα χαμένο ημίχρονο έκανε ο Ντενίζ Μπαϊκαρά, μετά την ισοπαλία στην Κομοτηνή. Παπαγεωργίου: «Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω».

Για το χαμένο πρώτο ημίχρονο έκανε λόγο ο Ντενίζ Μπαϊκαρά στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. «Αφήσαμε σήμερα ένα ημίχρονο να πάει χαμένο. Τώρα έχουμε μία εβδομάδα να δουλέψουμε και να μην αφήνουμε το πρώτο ημίχρονο να πάει χαμένο.

Είναι νωρίς ακόμα, πρέπει να δουλέψουμε. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στη συνέχεια. Είναι καλό να κάνεις τελικές ευκαιρίες, αλλά όταν δεν βρίσκεις τελικές είναι δύσκολο. Πρέπει να αμυνόμαστε και να κάνουμε επίθεση όλοι μαζί. Θα βρούμε ρυθμό σιγά-σιγά και οι νέοι παίκτες θα ενσωματωθούν και θα βρούμε ρυθμό», ανέφερε ο Τούρκος επιθετικός μέσος.

Παπαγεωργίου: «Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω»

Από τη μεριά του, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, που έκανε μερικές εξαιρετικές ενέργειες από τα δεξιά, τόνισε πως ο Πανθρακικός δικαιούταν κάτι παραπάνω από το σημερινό ματς. «Βάσει των τελικών που είχαμε στο παιχνίδι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω.

Ατυχήσαμε, δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ, προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος περισσότερο και πιέσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Θεωρώ σε γενικές γραμμές δεν έχουμε πιάσει ακόμα το ρυθμό που θέλουμε, αλλά πρέπει να αφήσουμε πίσω την περσινή σεζόν, έχουν μείνει αρκετοί παίκτες, αλλά οι νέοι θέλουν λίγο χρόνο για να αποκτήσει ομοιογένεια η ομάδα.

Κάθε σύστημα το έχουμε δουλέψει και αυτό είναι καλό γιατί προσαρμοζόμαστε εύκολα. θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις ατέλειές μας. Σήμερα χάσαμε δύο βαθμούς, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, θέλουμε να παίρνουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται στην έδρα μας, θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα