Βελλίδης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Νίκος Τσιώκος
Βελλίδης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

bet365

Ο Μάρκος Βελλίδης πιστεύει πως η ισοπαλία μεταξύ Πανθρακικού και ΠΑΣ Γιάννινα είναι δίκαιη. Γιάκος: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

Ως δίκαιο χαρακτήρισε το τελικό αποτέλεσμα στην Κομοτηνή ο Μάρκος Βελλίδης στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως στον «Άγιαξ» πρέπει να βλέπουν κάθε ματς ξεχωριστό και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά.

«Είμαστε ικανοποιημένοι. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήμασταν καλοί, δημιουργήσαμε φάσεις οπότε το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, πρέπει να δουλεύουμε πολύ και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Μετά το 0-1 είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο δεύτερο γκολ και δεχτήκαμε ένα πολύ όμορφο τέρμα. Η ομάδα ανταπεξήλθε καλά, είναι πολύ σημαντικό αυτό το αποτέλεσμα για τη συνέχεια. Είμαστε αρκετά καλά, περιμέναμε την έναρξη, αλλά θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά», ήταν τα λόγια του.

Γιάκος: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Από την πλευρά του, ο Ευρυπίδης Γιάκος θεωρεί πως οι Ηπειρώτες έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. «Το παιχνίδι εξελίχθηκε καλά για εμάς. Στο δεύτερο μέρος δεν μπήκαμε καλά, αλλά αντιδράσαμε σωστά. Κρατάμε την ισοπαλία και με τη δουλειά που γίνεται θα πάνε όλα καλά.

Έχουμε δουλέψει πολύ καλά στην προετοιμασία, πρέπει να το συνεχίσουμε αυτό. Με δουλειά στην προπόνηση θα είμαστε ακόμα καλύτεροι, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Τα πάμε πολύ καλά με τον Ίλιτς και θα το συνεχίσουμε αυτό για να πάμε την ομάδα στο καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα