Λανς - Ρεμ 4-2

Λανς - Ρεμ 4-2

bet365

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Λανς, που έκανε την ανατροπή και επιβλήθηκε 4-2 της Ρεμ. Νίκες για Ναντ, Ρεν και Τουλούζ.

Δεύτερη σερί νίκη για την Λανς, που μαζεύει πολύτιμους βαθμούς. Αυτή τη φορά η «λανσουά» έκαναν την ανατροπή για να επιβληθούν δίκαια της Ρεμ με 4-2. Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 7’ μετά από κόρνερ του Ντιέγκο και λάθος έξοδο του Ριού, ο Μεντί με κεφαλιά έκανε το 0-1. Όλα, όμως, άλλαξαν για την Ρεμ, όταν στο 24’ ο Ονιάνγκ αποβλήθηκε για πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Νομεντζαναχάρι! Οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν το ημίχρονο. Στο 45’ ο Σιπριέν με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πλασίντ για το 1-1!

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 47’ ο Τσαβαρία από κοντά μετά από γύρισμα του Σιπριέν έκανε το 2-1, ενώ στο 61’ ο Τουζγκάρ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και προσπάθησαν να επιστρέψουν στο ματς. Αρχικά στο 68’ ο Σαρμπονιέ με ωραίο σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ριού, ενώ στο 80’ μετά από σέντρα ακριβείας του Μαντί ο Κουρτέ με κεφαλιά μείωσε σε 3-2. Το τελικό 4-2 έκανε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 87’ ο Κουλιμπαλί.

Στα ψηλά η Ναντ
Μόλις μία νίκη είχε στα τελευταία 18 παιχνίδια στο «Μποζουάρ» η Μονπελιέ και η Ναντ φρόντισε να διατηρήσει την παράδοση, καθώς με γκολ του Γκακπέ στο 78’ έφτασε στη νίκη με 1-0. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, με τους Μπαμού και Μπάριος να χάνουν τις πρώτες καλές ευκαιρίες. Ευκαιρίες συνέχισαν να χάνονται και για τις δύο πλευρές, όμως κυρίως ο Ζουρντρέν βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά. Το παιχνίδι κυλούσε στο ίδιο μοτίβο και στην επανάληψη μέχρι το 78’. Ο Μπαμού έκανε ωραία προσπάθεια και γύρισμα, με τον Γκακπέ να κάνει κοντρόλ στο κέντρο της άμυνας και με σουτ στην κίνηση να κάνει το 1-0. Μέχρι το τέλος ο Μπανγκουρά έχασε την καλύτερη ευκαιρία για τη Ναντ, με το 1-0 να παραμένει.

Από τη βούλα η Ρεν
Η Καέν έμεινε με 10 παίκτες από νωρίς, όμως το πάλεψε μέχρι το τέλος, όταν ο Τοϊβόνεν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε τη νίκη στη Ρεν με 1-0. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 11’ έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, όταν η κεφαλιά του Κοϊτά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοστίλ. Όλα άλλαξαν, όμως, όταν στο 29’ ο Καντέ αποβλήθηκε σωστά με δεύτερη κίτρινη. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη συνέχεια και δοκίμασαν τον Κοστίλ σε αρκετές περιπτώσεις. Η καλύτερη ευκαιρία για την Καέν χάθηκε με ένα φάουλ του Φερέ, ενώ οι παίκτες του Μοντανιέ δεν μπόρεσαν ποτέ να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Απείλησαν ελάχιστα και όμως στο τέλος κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη. Στο 88’ ο Αντεοτί ανέτρεψε τον Χόζινερ και ο Τοϊβόνεν (που είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα αφού σφύριξε ο διαιτητής) δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για το τελικό 0-1.

Με Ρεγκατέν η Τουλούζ
Δεύτερη νίκη για την Τουλούζ, που με γκολ του Ρεγκατέν στο 78’ επιβλήθηκε 1-0 της Εβιάν. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Μπεν Γιεντέρ, Ρεγκατέν και Μπρέιθγουεϊτ. Ο Χάνσεν, όμως, έκανε ακόμη μία καλή εμφάνιση για την Εβιάν και κρατούσε το μηδέν. Αυτό, μέχρι το 78΄, όταν ο Ρεγκατέν με απευθείας εκτέλεση φάουλ τον νίκησε, για να κάνει το τελικό 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν καν να αντιδράσουν, καθώς έμειναν με 10 παίκτες στο 82’, όταν ο Ανγκουλά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Ο Μπεν Γιεντέρ έχασε και άλλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος, όμως τίποτα δεν άλλαξε.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Παρασκευή (28/08)

Μαρσέιγ-Νις 4-0
(19', 48' Παγέ, 45' Τοβάν, 87' Μπαραντά)

Σάββατο (29/08)

Μονακό-Λιλ 1-1
(61' Μπερμπάτοφ - 18' Ρου)

Καέν-Ρεν 0-1
(88' πεν. Τοϊβόνεν)

Λανς-Ρεμ 4-2
(45' Σιπριέν, 47' Τσαβαρία, 61' πεν. Τουζγκάρ, 87' πεν. Κουλιμπαλί - 7' Μαντί, 80' Κουρτέ)

Λοριάν-Γκινγκάμπ 4-0
(58' Ζανό, 80', 90+4' Λαβίν, 83' Αγιού)

Ναντ-Μονπελιέ 1-0
(78' Γκακπέ)

Τουλούζ-Εβιάν 1-0
(78' Ρεγκατέν)

Κυριακή (31/08)

Μπορντό-Μπαστιά (15:00)
Μετς-Λιόν (18:00)
Παρί-Σεντ Ετιέν (22:00)

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα