Αναγ. Καρδίτσας - Γάζωρος 1-1, Ψαχνά - Επισκοπή 1-1

Νίκος Τσιώκος
Αναγ. Καρδίτσας - Γάζωρος 1-1, Ψαχνά - Επισκοπή 1-1

bet365

Ισόπαλα 1-1 έληξαν τα μας μεταξύ της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Εθνικού Γαζώρου και του Ηρακλή Ψαχνών με την Επισκοπή, με τα δύο ζευγάρια να λύνουν τις διαφορές τους στις ρεβάνς.

Ανοιχτούς λογαριαμσούς άφησαν τέσσερις ομάδες ενόψει των ρεβάνς για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Στην Καρδίτσα η τοπική Αναγγένηση υποδέχτηκε τον Εθνικό Γαζώρου.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 11' με σουτ του Κουλίδη και είχαν την υπεροχή καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Όμως, δεν έφτασαν στην επίτευξη δεύτερου τέρματος, κάτι που το πλήρωσαν στο 80'. Ο Τσουβαλτσίδης ισοφάρισε με κεφαλιά, το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους και οι Σερραίοι έφυγαν από την Καρδίτσα με το εκτός έδρας γκολ.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σ. Θεοδοσιάδης): Μέλκας, Σάββας, Παπαργυρίου, Στάμος, Οικονόμου, Κουλίδης (65' Μπιτέλης), Γκουγκούδης, Μίχος, Τζέκος (74' Παναγιωτόπουλος), Νίκιτς, Βουτσιάς (58' Μπουντούρης).

Εθνικός Γαζώρου (Μ. Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Δέντσας, Κουκόλης, Χατζηδημητρίου, Σαββίδης, Κωφοκώτσιος (66' Τσιλούλης), Πάλλας, Κωνσταντίδης (81' Πολύζος), Τσουβαλτσίδης, Ναστέφσκι (72' Μαρίνος), Νικολίτσας.

Στα Ψαχνά ο τοπικός Ηρακλής φιλοξένησε την Επισκοπή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22' με σουτ του Φλίγκου, αφού πήρε το... ριμπάουντ στην ασθενή απόκρουση του Γουναρίδη σε εκτέλεση φάουλ του Πατσατζόγλου. Το 1-0 έμεινε στο ημίχρονο, αλλά όχι και στην επανάληψη.

Ο σύλλογος της Εύβοιας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 62' με σουτ του Ράντοβιτς. Βέβαια, ο Ηρακλής Ψαχνών θα μπορούσε στην εκπνοή να πάρει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, αλλά ο Ποσίνκοβιτς δε βρήκε δίχτυα με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ράντι.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής Ψαχνών (Γ. Κούτσης): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Πατσατζόγλου, Μπακομήτρος, Παπαδόπουλος, Γκεμίσης, Λόμπα (69' Δηλαβέρης), Νάκας, Ράντι, Ποσίνκοβιτς, Φλίγκος.

Επισκοπή (Κ. Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Δουμάνης, Δρακάκης (64' Πετράκος), Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Βιγιαφάνε (88' Λιονάκης), Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Ράντοβιτς (90+3' Σπανός).

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα