Όλα δείχνουν Ολυμπιακό για Μήτρογλου (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Όλα δείχνουν Ολυμπιακό για Μήτρογλου (pic)

bet365

Ο Μήτρογλου έρχεται τα ξημερώματα στην Ελλάδα για να... σφραγίσει το deal με Ολυμπιακό! Επιβεβαίωση από τον παίκτη. Πλησιάζει και ο Ντιόπ. Μεταγραφική σύσκεψη κορυφής την Κυριακή.

Μία... ανάσα από την μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στην Φούλαμ είναι πλέον ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Έλληνας διεθνής φορ έχοντας πάρει το ΟΚ -σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία και όπως σας μεταφέραμε από πριν- από τους Κότατζερς μπαίνει στο αεροπλάνο προκειμένου να έρθει στην χώρα μας και να υπογράψει τον μονοετή δανεισμό του στους Πειραιώτες. Ένας δανεισμός το κόστος του οποίου κυμαίνεται από 1,5 με 2 εκατ. ευρώ και ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας θα καλύψουν όλο του το συμβόλαιο.

Όπως σας μεταφέραμε από πριν εάν δεν άλλαζε κάτι δραματικά ο Μητρογκόλ θα έπιανε ξανά Λιμάνι και όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί. Η Κρίσταλ Πάλας και η ΚΠΡ ανέβασαν και άλλο τις προσφορές του, όμως ο παίκτης με βάση την ενημέρωση που έχει το Gazzetta.gr από το Νησί ξεκαθάρισε την θέση του. «Εγώ θέλω Ολυμπιακό. Αυτή είναι η επιθυμία μου», μετέφερε στην τελευταία χρονικά συνάντηση που έγινε με την διοίκηση της Φούλαμ.

Παράλληλα ο Φέλιξ Μάγκατ μετά από ερώτηση Βρετανών ρεπόρτερ τόνισε πως ο Κώστας Μήτρογλου έχει ήδη φύγει από την ομάδα και ότι μίλησε μαζί του σχετικά με το μέλλον του. Εκείνο που απέμενε ήταν μία ακόμα επαφή των δύο πλευρών. Αυτή έγινε και ο δρόμος για τους πρωταθλητές Ελλάδας άνοιξε διάπλατα για τον Μητρογκόλ.

Ο παίκτης αναμενόταν στην Ελλάδα λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα καθώς επρόκειτο να ταξιδέψει το βράδυ από την Αγγλία. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθει πάντως και πιο αργά την Κυριακή. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα κλείσει με δανεισμό ενός έτους. Όπως φαίνεται ένα μεγάλο come back είναι προ των πυλών! Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο ο δανεισμός να μην είναι για έναν χρόνο αλλά για παραπάνω και να μπει και οψιόν αγοράς.

Το Gazzetta.gr σας είχε προϊδεάσει από χθες αλλά και νωρίτερα σήμερα για τις εξελίξεις με τον Μήτρογλου. Στα άλλα μέτωπα ο Πάπε Ντιόπ που κόπηκε από την αποστολή της Λεβάντε πρόκειται να κλείσει και αυτός στον Ολυμπιακό. Οι ενδείξεις μετά την καινούρια προσφορά των Πειραιωτών είναι άκρως θετικές. Ο Σενεγαλέζος πλησιάζει στους Πειραιώτες, που με αυτόν τον τρόπο θα κλείσουν και το φετινό τους ρόστερ, εκτός και εάν προκύψει μία τελευταία... έκπληξη με αμυντικό.

* Ο Μήτρογλου επιβεβαίωσε την επιστροφή του μέσω Instagram. Εκεί όπου έγραψε πως γυρίζει στο... σπίτι του με φωτογραφία του από ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μπορείτε να την δείτε στην Gallery. Ο παίκτης λίγο μετά τις 12 το βράδυ του Σαββάτου ήταν στο αεροπλάνο για την Ελλάδα. H άφιξή του αναμένεται λίγο μετά τις 3.30 τα ξημερώματα (σ.σ. πιθανότατα στις 4) με τον παίκτη να ενδέχεται να τύχει θερμής υποδοχής παρά το προχωρημένο της ώρας.

Σύσκεψη κορυφής και... Τανάσε!

Για τις άλλες προσθήκες που θα υπάρξουν γενικότερα καθώς και για άλλα θέματα έχει προγραμματιστεί σύσκεψη κορυφής για την Κυριακή. Σε αυτήν θα είναι παρών ο Μίτσελ καθώς και ο Πιέρ Ισά και τα άλλα στελέχη που ασχολούνται με τα μεταγραφικά στην ομάδα. Για τον χαφ υπάρχουν τρεις περιπτώσεις τις οποίες εξετάζει πολύ σοβαρά ο Ολυμπιακός ο οποίος δεν επιβεβαιώνει κάτι για τον Πάπε Ντιόπ, που είναι όμως φαβορί.

Έτσι λοιπόν την Κυριακή θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τον μέσο την ώρα που οι Ρουμάνοι επαναφέρουν το όνομα του Κρίστι Τανάσε. Είναι ακόμα ανοιχτό βέβαια να μην αποκτηθεί χαφ. Ως προς τον αριστερό μπακ στο Λιμάνι έχουν τον Μαζουάκου αλλά και τον Αμπιντάλ που μπορεί να καλύψει αυτήν την θέση ενώ υπάρχει πάντα και η εναλλακτική του Γκαετάν Μπονγκ.

Ωστόσο και για το συγκεκριμένο θέμα θα γίνει κουβέντα. Δηλαδή για το κατά πόσον θα αποκτηθεί ή όχι και άλλο αριστερό μπακ. Στον Ολυμπιακό θέλουν πέραν της περίπτωσης του Κώστας Μήτρογλου να μπορέσουν να κλείσουν το αργότερο τις άλλες τρέχουσες μεταγραφικές τους υποθέσεις έως την προσεχή Δευτέρα. Τέλος στο Λιμάνι θα εξακολουθήσουν να περιμένουν τον Άλαν Πουλίδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα