Μονακό - Λιλ 1-1

Μονακό - Λιλ 1-1

bet365

Ο Φαλκάο ετοιμάζει βαλίτσες και η Μονακό συνεχίζει να χάνει βαθμούς. Οι Μονεγάσκοι έμειναν στο 1-1 με τη Λιλ.

Ο Φαλκάο έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, και είδε την Μονακό από τις εξέδρες του «Λουί Ντε» να χάνει και άλλους βαθμούς και να μένει με μόλις μία νίκη μετά από 4 αγωνιστικές. Οι Μονεγάσκοι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην Λιλ, έπαιξαν καλά μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, όμως αυτό τους έφτανε μόνο για να ισοφαρίσουν και να πάρουν τον βαθμό.

Ο Ζερμέν (12’) έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όμως στη συνέχεια οι «λιλουά» κυριάρχησαν και έφτασαν στο γκολ στο 18’. Οι παίκτες του Ζιράρ έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Μέντες έκανε πολύ ωραία ενέργεια και γύρισμα και ο Ρου με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Το γκολ μάλλον δε θα έπρεπε να είχε μετρήσει, καθώς ο Λόπες έκανε κίνηση προς την μπάλα μπροστά στον Σούμπασιτς και ήταν σε θέση οφσάιντ…

Οι Μονεγάσκοι δεν μπόρεσαν να ανεβάσουν ρυθμό και είχαν ανούσια κατοχή. Το σουτ του Γκουέγ πέρασε λίγο άουτ, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Μονακό χάθηκε στο 39’, όταν ο Καράσκο βρέθηκε ολομόναχος απέναντι στον Ενιεάμα, όμως έστειλε την μπάλα άουτ! Την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Μπερμπάτοφ στο 40’, με το 0-1 να παραμένει.

Οι Μονεγάσκοι ανέβασαν… πολλές ταχύτητες στο δεύτερο ημίχρονο, κυριάρχησαν, δεν απειλήθηκαν, όμως παρόλα αυτά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις στην εστία του Ενιεάμα. Η πρώτη ευκαιρία ήταν και το γκολ της ισοφάρισης για την Σάλκε στο 61’. Ο Καράσκο έδωσε ασίστ πάρε-βάλε στον Μπερμπάτοφ, που προ κενής εστίας έκανε το 1-1! Όποιος περίμενε την ανατροπή απογοητεύτηκε, καθώς η εικόνα δεν άλλαξε. Φάσεις δεν υπήρχαν, με την σημαντικότερη ευκαιρία να χάνεται στις… καθυστερήσεις, όταν η κεφαλιά του Κουρζάβα πέρασε λίγο άουτ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Παρασκευή (28/08)

Μαρσέιγ-Νις 4-0
(19', 48' Παγέ, 45' Τοβάν, 87' Μπαραντά)

Σάββατο (29/08)

Μονακό-Λιλ 1-1
(61' Μπερμπάτοφ - 18' Ρου)

Καέν-Ρεν (21:00)
Λανς-Ρεμ
Λοριάν-Γκινγκάμπ
Ναντ-Μονπελιέ
Τουλούζ-Εβιάν

Κυριακή (31/08)

Μπορντό-Μπαστιά (15:00)
Μετς-Λιόν (18:00)
Παρί-Σεντ Ετιέν (22:00)

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα