Η προσφορά και οι πιθανότητες για Μήτρογλου

Δημήτρης Τομαράς
Η προσφορά και οι πιθανότητες για Μήτρογλου

bet365

Ολυμπιακός και Μήτρογλου κάνουν ότι μπορούν για να γίνει άμεσα πράξη το deal. Σαφείς η πιθανότητες για την συμφωνία. Συνεχίζει να ισχύει πως οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει την πιο καλή προσφορά.

Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι που ο Ολυμπιακός χτυπάει την... πόρτα της Φούλαμ για τον δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου. Για την ακρίβεια σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία είναι η τρίτη, έχοντας πια και πιο επίσημη μορφή. Οι ερυθρόλευκοι για τον μονοετή δανεισμό του παίκτη ξεκινούν με ένα ποσό της τάξεως του 1,2 εκατ. ευρώ για να φτάσουν έως τα 2 εκατ. ευρώ. Προσφέρονται παράλληλα να καλύψουν εξολοκλήρου το συμβόλαιο του παίκτη που φτάνει τα 2,3 εκατ. ευρώ (σ.σ. ως καθαρές αποδοχές τον χρόνο και φυσικά χωρίς τα μπόνους).

Ουσιαστικά λοιπόν για τους Κότατζερς είναι σαν να κερδίζουν στο σύνολο πάνω από 4 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη που έτσι και αλλιώς δεν θα κρατούσαν φέτος στο δυναμικό τους. Εξάλλου από τις 14 Αυγούστου είχαν αρχίσει να ζητούν για το... ενοίκιο του Μήτρογλου 2,5 εκατ. ευρώ, τα οποία όμως δεν τα βρήκαν από πουθενά. Όπως σας έχουμε γράψει από χθες ο Ολυμπιακός έχει κάνει την καλύτερη προσφορά από κάθε άλλη ομάδα. Επίσης είναι ένας σύλλογος στον οποίο ο Μητρογκόλ δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής ενώ θα του δώσει την δυνατότητα να παίξει ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ομάδες όπως οι Κρίσταλ Πάλας, ΚΠΡ, Λιλ, Λιόν (και όχι μόνο) που έχουν ασχοληθεί (ή ασχολούνται ακόμα) με την περίπτωσή του δεν δίνουν σε καμία των περιπτώσεων αυτήν την στιγμή πιο πολλά χρήματα από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι πιθανότητες να γίνει το deal είναι σαφείς και με τον χρόνο να... τρέχει και να μην είναι και τόσο με το μέρος της Φούλαμ που... καίγεται να βρει λύση, όλα δείχνουν πως η συγκεκριμένη υπόθεση μπορεί να πάρει λίαν συντόμως άκρως θετική τροπή.

Από το Νησί διέρρευσε το Σάββατο ως πληροφορία πως ο αγγλικός σύλλογος έχει δώσει το ΟΚ για τον Ολυμπιακό. Προς το παρόν όμως δεν υπάρχει (από καμία πλευρά) καμία επιβεβαίωση επ' αυτού. Η πλευρά του παίκτη πάντως από χθες το βράδυ διευκρίνιζε πως είναι ιδιαίτερα κοντά στους Πειραιώτες. Όπως και να έχει τα πάντα θα κριθούν μέσα στις επόμενες ώρες ή το αργότερο την Κυριακή. H άλλη λύση για τον Ολυμπιακό είναι αυτή του Ζόνας.

* Οι Ισπανοί επιμένουν για τον Εμιλιάνο Ινσούα μιλώντας για τελειωμένη υπόθεση με μονοετή δανεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει να έχει κλείσει ο συγκεκριμένος παίκτης. Αυτό που υπάρχει ως εναλλακτική μετά την αποχώρηση του Χοσέ Χολέμπας είναι ο Γκαετάν Μπονγκ -που δεν κατάφερε να βρει ομάδα- να πλαισιώσει στα αριστερά τον Αρτούρ Μαζουάκου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα