Για το πρώτο διπλό στη Ξάνθη η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Για το πρώτο διπλό στη Ξάνθη η Κέρκυρα

bet365

Μετά την πρώτη της νίκη στην Σούπερ Λιγκ, η Κέρκυρα αναζητά κόντρα στη Ξάνθη την Κυριακή το πρώτο της εκτός έδρας τρίποντο μετά την επιστροφή της!

Στη Ξάνθη βρίσκεται η αποστολή της Κέρκυρας ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής κόντρα στη Σκόντα. Οι «Φαίακες», διανυκτέρευσαν την Παρασκευή στην Αθήνα και το Σάββατο το πρωί αναχώρησαν για την ακριτική πόλη με μοναδικό στόχο την δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και πήρε μαζί του 20 ποδοσφαριστές, από τους οποίους έχει ζητήσει να δει ένα παρόμοιο πρόσωπο με αυτο της πρεμιέρας.

Αναλυτικά η αποστολή: Κουτζαβασίλης, Σέτκους, Ανδρεόπουλος, Καρντόσο, Ντιόγκο, Ντιμιτρόφσκι, Γεωργακόπουλος, Γκόμες, Καϊκούτ, Κανακούδης, Κόντος, Μαραγκός, Μαρκόσφκι, Ναγιάρ, Ομπράντοβιτς, Χαβίτο, Ρόχας, Μπόρχα Σάντσες, Βενέτης, Ζορμπάς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα