Κιέβο - Γιουβέντους 0-1

Κιέβο - Γιουβέντους 0-1

bet365

Στο ντεμπούτο του Αλέγκρι, η Γιουβέντους -που είχε και τρία δοκάρια- πέρασε από την Βερόνα (μόνο) με 1-0 επί της Κιέβο.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επέλεξε το 3-5-1-1 για την πρεμιέρα του στον πάγκο των Μπιανκονέρι και εμπιστεύθηκε τον 18χρονο Κομάν, που πήρε θέση πίσω από τον Τέβες. Ο Αργεντίνος θα μπορούσε να σκοράρει στα 30 δευτερόλεπτα αλλά δεν σημάδεψε σωστά στο σουτ από καλή θέση εντός περιοχής, για να ακολουθήσει η πρώτη καλή φάση του Κομάν στο 4'. Το γκολ, τελικά, ήρθε στο 6' για τους Τορινέζους με την κεφαλιά του Κάσερες μετά το κόρνερ, με την μπάλα να χτυπάει και στην πλάτη του Μπάρντι, για να χρεωθεί αυτογκόλ. Με το 0-1 από νωρίς, η Γιουβέντους προσπάθησε να τελειώσει τον αγώνα και θα μπορούσε να το κάνει στο πρώτο μέρος αφού έφτιαξε τις ευκαιρίες. Ο Βιδάλ, όμως, δεν τα κατάφερε σε δύο προσπάθειες στο 16' και μετά ήρθαν τα δοκάρια... Το πρώτο στο 17' σε κεφαλιά του Χιλιανού, το δεύτερο στο 42' με τον Τέβες από κοντά, το τρίτο από τον Κάσερες με κεφαλιά στο 45'!

Στην πρώτη επίθεση του δεύτερου μέρους ο Κομάν -που επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για μεγάλο ταλέντο με την συνολική παρουσία του- έκανε υπέροχη κίνηση και πολύ ωραίο πλασέ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Η Κιέβο προσπάθησε να αντιδράσει μήπως και καταφέρει κάτι αλλά τελικά αποτέλεσμα δεν υπήρξε αφού η ομάδα του Εουτζένιο Κορίνι δεν μπορούσε να προβληματίσει τους Μπιανκονέρι. Οι οποίοι Μπιανκονέρι, πλησίασαν ακόμη μια φορά στο γκολ με κεφαλιά του Κομάν και στη συνέχεια σε δύο περιπτώσεις με τον Γιορέντε, που αντικατέστησε τον πιτσιρικά.

Το γεγονός, πάντως, ότι δεν έγινε σε καμία από αυτές τις ευκαιρίες το 0-2, λίγο έλειψε να το πληρώσει η Γιουβέντους στο 77' αφού ο Μάξι Λόπες βρέθηκε φάτσα με το τέρμα αλλά ο Μπουφόν απέκρουσε και κράτησε το πρώτο τρίποντο της σεζόν για τους Τορινέζους.

Κιέβο (Εουτζένιο Κορίνι): Μπάρντι, Φρέι, Νταϊνέλι, Σέζαρ, Μπιράγκι, Ισκο, Μανγκανί (46' Ραντοβάνοβιτς, 70' Κοφιέ), Χετεμάι, Σκελότο (46' Σκελότο), Μπίρσα, Μάξι Λόπες.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Κάσερες, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Λιχτστάινερ, Βιδάλ (86' Περέιρα), Μαρκίζιο, Πογκμπά, Ασαμόα, Κομάν (68' Γιορέντε), Τέβες.

 

SERIE A Τελευταία Νέα