Μπούι: «Μπορούμε να προκριθούμε»

Gazzetta team
Μπούι: «Μπορούμε να προκριθούμε»

bet365

Σίγουρος ο Παναθηναϊκός έχει την ποιότητα για να περάσει στους «32» του Europa League, παρουσιάστηκε ο Ολλανδός μέσος που αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Το στίγμα του για το παιχνίδι με την Μίντιλαντ, αλλά και την κλήρωση των ομίλων του Europa League, έδωσε με δηλώσεις του ο Ουασίμ Μπούι. Ο Ολλανδός μέσος αναφέρθηκε στις πιθανότητες πρόκρισης του «τριφυλλιού», αλλά και στο ματς με τον Πανιώνιο το οποίο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova o Oυασίμ Μπούι...

Για το ματς με τη Μίντιλαντ: «Κάναμε αυτό που για το οποίο είχαμε έρθει. Ήταν στόχος μας να παίξουμε επιθετικά και να νικήσουμε, ξέραμε πως έχουμε από πίσω μας το 4-1 αλλά δεν θέλαμε να μείνουμε στην άμυνα και να περιμένουμε».

Για το αν θα ήθελε ολλανδική ομάδα στους ομίλους: «Κάθε αντίπαλος είναι καλοδεχούμενος δεν με νοιάζει με ποιον θα κληρωθούμε. Θα ήταν καλό να βρούμε μπροστά μας μια ολλανδική ομάδα αλλά το πιο σημαντικό είναι να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια που θα έχουμε μπροστά μας».

Για το αν μπορεί να προκριθεί από τον όμιλο ο Παναθηναϊκός: «Έχουμε την ποιότητα για να προκριθούμε και θα τα δώσουμε όλα παιχνίδι με παιχνίδι για να δούμε μέχρι που θα μπορέσουμε να φτάσουμε. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο και την απουσία κόσμου: «Το άκουσα πως δεν θα έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Αν δουλέψουμε σκληρά θα τα καταφέρουμε. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι απίστευτοι, όταν τους είδα για πρώτη φορά ήταν απίστευτο. Πρέπει να παλέψουμε σκληρά και να δουλέψουμε για να έρθουν οι τρεις βαθμοί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα