Χωρίς Ολιμπά ο Πλατανιάς

Gazzetta team
Χωρίς Ολιμπά ο Πλατανιάς

bet365

Την αποστολή του Πλατανιά για την εντός έδρας αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο Χριστόπουλος, ο οποίος δεν υπολογίζει στον Ολιμπά.

Ο τεχνικός του Πλατανιά συμπεριέλαβε 19 παίκτες για την κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων Γιάννης Χριστόπουλος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδη, Νέπλιακ, Περιστερίδη, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσουράκη.

Ο Ολιμπά δεν κατάφερε ούτε σήμερα να προπονηθεί, εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, κι έτσι έμεινε εκτός αποστολής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα