Δοκιμασία στο Αγρίνιο

Gazzetta team
Δοκιμασία στο Αγρίνιο

bet365

Πρώτη επικίνδυνη έξοδος για τους πρωταθλητές στο Αγρίνιο, φοράει τα καλά της η Μυτιλήνη για το πρώτο παιχνίδι της Καλλονής στο νησί σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ απέναντι στον Εργοτέλη. Τέλος Παναθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσουν την δική τους μάχη στην Κομοτηνή.

Καλλονή-Εργοτέλης (19:15 NS1)

Γιορτάζει η Λέσβος. Το νησί ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το πρώτο ματς μεγάλης κατηγορίας στην ιστορία του νησιού. Η Καλλονή στον δεύτερο χρόνο παρουσίας της στην Σούπερ Λίγκα θα κάνει ντεμπούτο μπροστά στον κόσμο της, αφού την περσινή σεζόν αναγκαζόταν να αγωνιστεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σημαντικές απουσίες για τον Γιάννη Μαντζουράκη που δεν θα έχει τους Καμαρά, Στεφάνοβιτς και Μπαρέρα. Ο Εργοτέλης από την πλευρά του δεν θέλει να κάνει το 2 στα 2 στις ήττες κι έτσι μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Πανιώνιο θα ψάξει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Εκτός οι Μπαμ Μπαμ και Γιοβάνοβιτς.

Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα (19:15 NS2)

Ο Πανθρακικός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να θέλει να ξεχάσει την πρεμιέρα και να μπει με το δεξί στο γήπεδό της. Από την άλλη οι Ηπειρώτες έδειξαν τα δόντια τους απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης τον οποίο νίκησαν εύκολα. Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ρομέου, χωρίς Τσάβες ταξίδεψαν οι φιλοξενούμενοι.

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (21:30 NS2)

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Αγρίνιο για την πρώτη του επικίνδυνη έξοδο στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες θα έχουν νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα με τον Τζίμι Ντουρμάζ να παίρνει θέση βασικού αντί του Αφελάι ο οποίος έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού. Στην Αθήνα έμειναν επίσης οι Σιόβας, Φουστέρ, με τον Μίτσελ να να προσανατολίζεται να ξεκινήσει τους υπόλοιπους δέκα με τη Νίκη Βόλου. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του μετά την ήττα της πρεμιέρας κάνει ντεμπούτο μπροστά στον κόσμο του και θέλει να κάνει ξεκίνημα με το δεξί. Ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Βιγιαφάνες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο (30/8)

Καλλονή-Εργοτέλης
Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα
Παναιτωλικός-Ολυμπακός

Κυριακή (31/8)

Ξάνθη-Κέρκυρα
Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός
Νίκη Βόλου-Ατρόμητος
Πλατανιάς-ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

Δευτέρα (1/9)
ΟΦΗ-Βέροια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα