Άλβες: «Πιστεύω στην ομάδα μου»

Gazzetta team
Άλβες: «Πιστεύω στην ομάδα μου»

bet365

Ο Αντρέ Άλβες αναγνώρισε τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό, ωστόσο τόνισε πως πιστεύει πολύ στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA

«Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα. Κόντρα στον ΟΦΗ παίξαμε πολύ καλά και είναι κρίμα που φάγαμε το γκολ στο 90'. Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά για να πάρουμε τους τρεις πόντους κόντρα στον Ολυμπιακό. Άμα δεν καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους, στόχος είναι να μην χάσουμε», δήλωσε αρχικά ο Αντρέ Άλβες.

Για το που θεωρεί ότι είναι το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού: «Εμείς είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και έχουμε δουλέψει πολύ στην προετοιμασία. Πιστεύω ότι αν είμαστε καλοί στο αμυντικό κομμάτι, θα προσπαθήσουμε να βρούμε και τις κόντρα επιθέσεις».

Για τους παίκτες που υπολογίζει περισσότερο από τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει έναν - δύο παίκτες καλούς, αλλά διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς όταν παίζουμε στο γήπεδο μας πρέπει να προσπαθούμε να κερδίζουμε».

Για το αν γνωρίζει κάποιους παίκτες από τον Ολυμπιακό που τους θεωρεί επικίνδυνους: «Ο Σαβιόλα είναι μεγάλος παίκτης, αλλά δεν έχει σημασία αν ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες γιατί και εμείς έχουμε καλούς παίκτες και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Για το που πιστεύει ότι μπορεί να κριθεί το παιχνίδι: «Πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή στο αμυντικό κομμάτι και αν καταφέρουμε να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι, διαθέτουμε γρήγορους παίκτες που μπορούν να χτυπήσουν στην κόντρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα