Χάθηκε ο Σο, προτάθηκε ο Τραορέ

Χάθηκε ο Σο, προτάθηκε ο Τραορέ

Μάκης Σταθάτος
Χάθηκε ο Σο, προτάθηκε ο Τραορέ

bet365

Ατρόμητος και Σο δεν θα πορευτούν μαζί αυτή τη σεζόν λόγω ενός προβλήματος που έχει ο παίκτης με την ομάδα του. Την ίδια ώρα προτάθηκε ο Τραορέ στους Περιστεριώτες.

Όπως γράφει το «atromitistas.gr» η περίπτωση του Χαμπίμπ Πάπε Σο απομακρύνθηκε για τον Ατρόμητο καθώς ο Αφρικανός μέσος βρίσκεται σε διαμάχη στη FIFA με την Ελάζιγκσπορ. Ο Σενεγαλέζος είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ατρόμητο που του είχει στείλει μέχρι και τα εισιτήρια για να έρθει στην Ελλάδα.

Ωστόσο, ο Σο δεν έχει καταφέρει να βρει συμβιβαστική λύση με τον τουρκικό σύλλογο έτσι ώστε να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί και στον Ατρόμητο αποφάσισαν να μην μπλέξουν και να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις. Κάτι ανάλογο άλλωστε, είχε γίνει στο παρελθόν και με τον Βαγγέλη Μάντζιο με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Την ίδια ώρα μία από τις περιπτώσεις πιυ προτάθηκαν είναι αυτή του Καλιλού Μοχάμεντ Τραορέ, ο οποίος ανήκει στη Σοσό. Πρόκειται για τον 27χρονο θηριώδη (1,92) μέσο από το Μάλι, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε μόλις 5 συμμετοχές και αυτές με την β' ομάδα της Σοσό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα