«Τριάρα» η Βαλένθια, άντεξε η Χετάφε!

«Τριάρα» η Βαλένθια, άντεξε η Χετάφε!

bet365

Εντυπωσιακή η Βαλένθια, που επικράτησε με 3-0 της Μάλαγα, «έκλεψε» το τρίποντο η Χετάφε, 1-0 την Αλμερία με ήρωα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων!

Μόνο... φιλόξενη δεν λες την Βαλένθια, η οποία υποδέχτηκε την Μάλαγα και την «φιλοδώρησε» με μία τριάρα, δείχνοντας πως είναι σε αρκετά καλή κατάσταση! Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν ιδανικά την αποβολή του Ντάρντερ μόλις στο 27' και πήραν μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε μία αξιόμαχη ομάδα.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Πάκο Αλκάθερ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, ενώ λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, ο Παρέχο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Μπορεί να νικήθηκε αρχικά από τον Καμενι σε εκτέλεση πέναλτι, όμως πήρε το... ριμπάουντ και επανόρθωσε, γράφοντας έτσι το 2-0.

Στην επανάληψη, η Μάλαγα είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να μπει ξανά στο παιχνίδι, όμως το χαλούσε στην τελική προσπάθεια. Το 3-0 από το Πιάτι στο 56', ήρθε σαν τελειωτικό χτύπημα, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν πλέον να αντιδράσουν και να γνωρίζουν μία βαριά ήττα.


Με... ήρωα τον Γκουάιτα!
Απόσβεση για την μεταγραφή του από την Βαλένθια, ξεκίνησε να κάνει ο Γκουάιτα, που με εκπληκτική εμφάνιση κράτησε το 1-0 υπέρ της Χετάφε κόντρα στην Αλμερία και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. Οι πολλές απουσίες, ειδικά στο κέντρο της άμυνας, έκαναν πολύ ευάλωτη την Χετάφε, που ήθελε, όμως, να ξεπεράσει το «σοκ» της ισοφάρισης στο 93' στην πρώτη αγωνιστική.

Μάλιστα, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με ένα τυχερό τέρμα, όταν στο 29' εκμεταλλεύτηκαν το λάθος της Αλμερίας στο χώρο του κέντρου, έφυγαν στην κόντρα, με τον Σαράμπια να δοκιμάζει ένα γέμισμα από μακριά και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αφού πρώτα βρήκε στην πλάτη του Άλβαρο!

Στην συνέχεια, η Αλμερία προσπάθησε να απαντήσει και αφού ξεπέρασε το αρχικό μούδιασμα από το γκολ που δέχτηκε, κατάφερε να πιέσει αρκετά. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν, αφού βρήκαν απέναντί τους το «τοίχος» του Γκουάιτα, που με εκπληκτικές αποκρούσεις κράτησε την νίκη για την ομάδα του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα