Μαρσέιγ - Νις 4-0

Μαρσέιγ - Νις 4-0

bet365

Η Μαρσέιγ έπαιξε πανέμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, διέλυσε 4-0 τη Νις και δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της.

Εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, η Μαρσέιγ κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες στο ξεκίνημα, έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και διέλυσε 4-0 τη Νις, δείχνοντας ότι σιγά-σιγά η δουλειά του Μπιέλσα αποδίδει καρπούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν ψηλά και να προκαλούν πάρα πολλά προβλήματα στους Φωκαείς. Η αλήθεια είναι ότι το γκολ έμοιαζε να είναι θέμα χρόνου για τους «νισουά», που έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 18’ με τον Μποσέτι. Κόντρα στη ροή του ματς, όμως, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με την πρώτη τους ευκαιρία. Στο 19’ ο Μεντί έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Παγέ εκμεταλλεύτηκε το τεράστιο κενό στο κέντρο της άμυνας της Νις για να κάνει το 1-0!

Το γκολ άλλαξε αμέσως την εικόνα, με τους Μασσαλούς να ανεβάζουν ρυθμό. Τοβάν (21’) και Τζα Τζετζέ (32’) απείλησαν για τους γηπεδούχους, ενώ Φερκότερεν (36’) και Μποσέτι (44’) για τους φιλοξενούμενους. Η φάση που τελείωσε το παιχνίδι ήταν στο 45’, όταν ο Παγέ έβγαλε εκπληκτική πάσα στον Αγιού και εκείνος έδωσε την ασίστ στον Τοβάν, που έκανε πολύ εύκολα το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ, όταν στο 48’ ο Τοβάν έβγαλε ωραία σέντρα και ο Παγέ με κεφαλιά ψαράκι νίκησε τον Χάνσεν για το 3-0. Η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και τους παίκτες του Πιελ να έχουν αποδεχθεί την ήττα τους. Στο 75’ ο Αμαβί έσωσε στην γραμμή τη Νις μετά το σουτ του Αλεσαντρινί, ενώ το τελικό 4-0 ήρθε στο 87’. Ο Αλεσαντρινί έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Ιμπουλά προσπάθησε να νικήσει με τακουνάκι τον Χάνσεν, που έβγαλε, όμως η μπάλα κατέληξε ξανά στον Αλεσαντρινί, που έδωσε ασίστ πάρε-βάλε στον Μπαραντά, για να πετύχει εκείνος το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μαρσέιγ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Παρασκευή (28/08)

Μαρσέιγ-Νις 4-0
(19', 48' Παγέ, 45' Τοβάν, 87' Μπαραντά)

Σάββατο (29/08)

Μονακό-Λιλ (18:00)
Καέν-Ρεν (21:00)
Λανς-Ρεμ
Λοριάν-Γκινγκάμπ
Ναντ-Μονπελιέ
Τουλούζ-Εβιάν

Κυριακή (31/08)

Μπορντό-Μπαστιά (15:00)
Μετς-Λιόν (18:00)
Παρί-Σεντ Ετιέν (22:00)

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα